Hur Wire en Dual Voice Coil Sub

Dual Voice Coil subwoofer ger möjlighet att ansluta till en förstärkare i antingen en serie eller parallell konfiguration. Skillnaden i de konstellationer, och nyttan av att använda DVC subs, är att du kan lägga till flera sub-woofers samtidigt vistas withing de acceptabla nivåerna av er förstärkare. Ledningar i serien kommer att fördubblas impedansen (mäts i ohm), medan en parallell anslutning skulle halvera impedansen värde. Du bör konsultera bruksanvisningen för din förstärkare för att avgöra vilken konfiguration är lämplig. För kabeldragning en enda DVC sub, är kabelkonfiguration enkel och gör att du kan dra nytta av det utbud som tillhandahålls av DVC sub bör du välja att senare lägga till ytterligare en sub-woofer. Saker du behöver
högtalarförstärkare tråd
(ansluten)
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från bilens batteri. Den negativa kabeln är svart och ansluter batteriet till fordonets ram. Använd en Phillips skruvmejsel för att lossa kabelns klämma. Ta bort klämman från den negativa batterikabeln post.
2

Placera DVC sub i bagageluckan i bilen eller bakre bagageutrymmet på din kombi eller SUV.
3

Upprätta en väg från förstärkaren till DVC subwoofer. Ett idealiskt läge för förstärkaren skulle vara i den bakre delen av fordonet intill sub. Om förstärkaren är placerad under ett säte eller i någon annan plats i fordonet, måste du lyfta på mattan med ett trim verktygsstativ bort, att lägga ledningar från förstärkaren till sub.
4

Anslut den negativa utgången på förstärkaren till den negativa ingången av DVC subwoofer, använder högtalarkabel.
5

Anslut den positiva utgången på förstärkaren till den positiva ingången av DVC sub med högtalare tråd.
6

Byt mattor på golvet i bilen.
7

Placera den negativa batterikabeln på minuskabeln inlägget av batteriet. Dra kabelns klämma med en Phillips skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80889.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.