Hur Wire en Subwoofer

Om du har bestämt att din bilstereo kräver lite mer punch i sin bas, då en subwoofer kan vara precis vad du behöver. Standard bilstereo består i allmänhet två till fyra mid-range högtalare, och inte lämnar mycket i vägen för kraftfulla bastoner ljud. Lägga till en subwoofer till din bilstereo är lätt och behöver inte göras av en professionell bilstereo installationsföretag. Saker du behöver
Subwoofer och kapsling
Kabelstam
Förstärkare
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Anslut ledningsnätet medföljer subwoofer högtalare till högtalare, en kabel till den positiva terminalen på högtalarens baksida, en till den negativa polen. Om terminalerna inte är identifierade som sådana, då den större av de två kommer att vara den positiva, och den mindre av de två kommer att vara negativ. Gör en mental anteckning vilken av de två ledningarna kopplades till de positiva och negativa terminaler, en av de två kablarna kommer att ha en rand längs sin mantel, eller kommer att vara av en annan färg.
2

Feed den andra änden av kabeln från högtalaren genom subwoofern hölje, och ur ett litet hål i den, och sedan montera subwoofern i höljet med de medföljande hårdvara skruvar och en skruvmejsel.
3 < p> Anslut den positiva ledningen till den positiva polen på din förstärkare och skruva ner skruven terminalen låsning för att säkra högtalarkabeln till förstärkaren.
4

Anslut den negativa kabeln till den negativa polen på din förstärkare och skruva fast skruven terminalen låsning för att säkra högtalarkabeln till förstärkaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82697.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.