Hur Wire stereoapparater i 2007 Accords

Fabriken stereo i 2007 års Honda Accord inkluderar en AM /FM-radio och inbyggd CD-spelare. Accord ägare kan uppgradera sina system bilstereo med hjälp av eftermarknaden stereo komponenter som förstärkare och högtalare. Den mest grundläggande steget i att installera ett anpassat system stereoljud ersätter huvudenheten. Du kan välja från en mängd olika eftermarknaden ljud däck för att ta över platsen för aktie. När du har valt den nya enheten, byt ut stereon själv att spara kostnaden för en professionell installation. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
kryssmejsel
Kabelstam adapter
Installation krage
Flat
skruvmejsel
Visa mer instruktioner
1

Höj Accord huva och lossa bulten som håller den negativa klämman batterikabeln till batteriet terminal med en 10 mm hylsnyckel. Lyft kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till insidan av Honda.
2

Bänd ventilerna ovanför stereo montage från instrumentbrädan med en kåpa borttagningsverktyg. Placera ventilerna ovanpå instrumentbrädan med fara övergång serieinstallation fortfarande i takt.
3

Ta bort de tre skruvarna på toppen av stereo fästet med en Phillips-skruvmejsel.

4

Bänd panelen som omger växelspaken bort från Accord s mittkonsolen med ett trim panel borttagningsverktyg. Ta bort panelen och ställ den åt sidan.
5

Öppna askkoppen och lossa de två skruvarna på baksidan av öppningen med skruvmejseln. Ta hela askkoppen facket från Hondas instrumentbräda och ställ den åt sidan.
6

Ta bort de två skruvarna under förvaringsfacket av Accord instrumentbräda med skruvmejseln. Dra hela förvaringsfacket från instrumentbrädan och ställ den åt sidan.
7

Ta bort de två skruvarna på undersidan av stereo församlingar underkant med skruvmejseln. Dra stereo montering från Hondas instrumentbräda stereo docka. Koppla stereo ledningarna och antennkablarna från uttagen på baksidan av fabriken däck.
8

Ta bort de tre skruvarna på vardera sidan av stereon fästet och skjut huvudenheten från konsolen och panelen .
9

Skjut eftermarknaden stereo installation krage i det tomma stereo fästet. Bänd flikarna inuti kragen utåt med en skruvmejsel för att säkra den i hållaren.
10

Skjut ny stereo till stereo installationen kragen tills den låses på plats.
11

Anslut Hondas stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel till uttagen på baksidan av den nya stereon. Skjut stereo montering, med ny huvudenhet monterad, i Accord s stereo docka.
12

tillbaka de tre skruvarna på toppen av stereon montering samt de två i undersidan av panelen. Byt ut förvaringsfacket under stereon och sätt tillbaka de två skruvarna i botten av facket.
13

Skjut askkoppen i facket under lagring bin och skruva i de två skruvarna på baksidan av askkopp facket. Byt kåpa runt växelväljaren och tryck ordentligt för att knäppa den på plats.
14

Byt ventilerna på plats ovanför stereon. Pressa över ventilerna för att knäppa dem på plats i instrumentbrädan. Återgå till Hondas motorrummet.
15

Placera den negativa batterikabeln klämma på accord negativa batteripolen inlägget. Dra åt skruven på kabelns klämma med skiftnyckel och stäng Hondas huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82698.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.