Hur man gör en högljudd 10'' subwoofer

En subwoofer box är en nödvändighet för en subwoofer. En låda är inte bara används för att hålla subwoofern, men när de är korrekt konstruerade, kommer det att förbättra prestandan på subwoofern. Ett högt subwoofer box kommer att ha en robust konstruktion, göras av medelhög densitet fiberskivor, och kommer att vara lämplig storlek för en subwoofer. Bygga din subwoofer box hemma kan du också spara pengar eftersom kommersiellt tillgängliga baslådor kan bli dyrt. Denna metod kommer att göra det möjligt för dig att skapa en sluten baslåda, vilket är en grundläggande och mycket populär stil av inneslutningen. Saker du behöver
Högtalaruttag cup
silikon täta
Måttband
Carpenters lim
2-tums metall skruvar
3/4-tums medium density fiberboard
Electric drill
Jigsaw
Compass
Pencil
Visa fler instruktioner
1

Skär medium density fiberboard i sex rektanglar med hjälp av en såg. Två bör vara 14-för-12 inches och kommer att användas för toppen och botten, kommer en annan två vara 13-för-12 inches och kommer att vara i sidorna, och de slutliga två rektanglar är 13-för-14 inches och kommer att vara används för de främre och bak. Märk varje stycke med penna.
2

Skär ett hål i bakstycket för att passa terminalen koppen. Terminalen kopp är anslutningspunkten för de ledningar som kommer från förstärkaren och kablarna som kommer från subwoofern. Terminalen kopp bör placeras nära mitten av panelen. Borra ett hål med en borr på borrmaskinen så att du kan sätta pusslet. Sätt pusslet och skär ett hål som passar terminalen koppen du har köpt.
3

Skär hål för subwoofern på frontpanelen. Placera kompassen i mitten av panelen och skapa en 10-tums diameter cirkel. Borra ett hål i cirkeln så att du kan sätta pusslet. Klipp ut cirkeln.
4

pussla ihop sex sidor baslåda. Placera frontpanelen på en plan yta och anslut de två sidopanelerna till det. Se till att i förväg borra tre hål på varje sida av varje panel. Placera några snickarens lim längs fogen och säkra sidorna på framsidan med skruvar. Anslut den bakre panelen på samma sätt, med förborrade hål, snickarens lim och skruvar. Lägg den övre och nedre panelerna och säkra att använda samma metod.
5

Placera en sträng silikon längs sömmarna på insidan av lådan. Silikon kommer att göra den lufttäta baslåda. Ställ subwoofer rutan åt sidan för att torka i 24 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81370.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.