Instruktioner om hur du installerar en bilantenn

Bil antenner kan höjas och sänkas genom att driva bilens on /off knapp. Anslutningarna är lite mer genomarbetade, men denna metod för att dra in antennen kan ge mycket mer säkerhet från vandaler och generella skador --- även olyckor som glömmer att dra in antennen i biltvätten. Du kan använda det befintliga hålet när du installerar en bilantenn, och du kan också ha möjlighet att använda en del av den befintliga hårdvara och kabeldragning. Saker du behöver
Självgängande metall skruvar
ring Drill terminal Mössor och bits
Visa fler instruktioner
1

bort antennen underifrån fender eller från insidan av stammen. Från undersidan skruva fästet och eventuella rör avlopp eller kablage. Försök att hålla kabeln oklippt. Släng den gamla antennen.
2

Välj sockel i den nya antennen kit som nästan matchar din befintliga sockel. Leta efter vinklar i synnerhet.
3

förlöjligar upp den nya antennen i det gamla hålet med matchade fästet. Om hålet är för litet, bara borra ut det lite.
4

Kör kablage om din antenn drivs --- den höjs och sänks genom att växla radion på eller av. Kör den blåa ledningen till radion, kör den röda kablar till fordonets säkringsblock. Eller, bara patcha antennens färgade trådar till befintliga ledningar.
5

Installera den nya antennen. Montera antennen med sockel till hålet. Om det finns en befintlig perforerad rem, använda den för att fästa motorn i händelse av en motordriven antenn. Om det inte finns en rem, borra ett styrhål och fäst remmen i karossen med en självgängande metall skruv. Du kan behöva böja remmen.
6

Ground remmen. Se till att det finns en svart tråd som löper från bältet till bilens kaross. Om det inte är, då kör man. Använd en självgängande skruv med en ring terminal. Få en riktigt bra anslutning genom att skrapa bort färg om du kan.
7

Kör tjockare svarta kabeln --- antennen bly --- genom att radions "Antenna In" uttaget.

8

Dra åt svärdsmuttern, fästa avloppsslangen till botten av motorn om det finns en och dirigera avloppet till utsidan av bilen. Använd den befintliga avloppsslangen om du kan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81420.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.