Hur du sätter din vindruta Into en högtalare

Bil högtalare är dyra och ofta tunga delar av utrustning, och många äldre bilstereo inte har de ingångar som behövs för att ansluta MP3-spelare eller telefon. Istället för att köpa en ny stereo eller använda bilens högtalare, är det möjligt att använda en liten enhet som kommer att förvandla en tät, jämn yta (t.ex. en vindruta) i en högtalare. Dessa system använder ett material som kallas Terfonal som applicerar kraft till glaset när den utsätts för elektrisk ström, vibrerande det att producera ljud. Installera ett av dessa system är lätt, men att hitta en att köpa kan vara svårt. Saker du behöver
Soundbug
Feonic audio enhet
Bil nätadapter
Headphonekabellängd
Ljudkälla
Visa fler instruktioner
1

Köp en ljud drivenhet som kan vibrera glaset för att producera ljud. Den ursprungliga versionen av denna produkt kallades Soundbug, en batteridriven enhet släpptes 2002. Den Soundbug själv är nu upphört och endast tillgängliga tidigare använts. Tekniken ägs nu av Feonic Systems, som producerar en rad av ljud-enheter som använder samma teknik och är ansluten till nätström. Stick ljudet drivenheten på insidan av vindrutan med
2

dubbelhäftande tejp.
3

Mata enheten. Om du har köpt en begagnad Soundbug, sätt 4 AA-batterier. Den Feonic audio driver alla använder vanliga elsladdar, du behöver en adapter för att ansluta dem till bilens cigarettändaruttag /eluttaget. Dessa finns tillgängliga på de flesta stora elektronikaffärer.
4

Anslut audio drivenheten till en bärbar dator, mobiltelefon, MP3-spelare eller annan ljudkälla med en standard hörlurar kabel. Du behöver en adapter för att ansluta kabeln till mindre storlek uttaget på en telefon. Dessa finns tillgängliga på de flesta butiker telefon tillbehör.
5

Välj den musik du vill lyssna på och tryck "Play" eller ringa ett samtal på telefonen. Du kommer att höra ljudet som kommer från vindrutan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82094.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.