Hur ansluta kondensatorer till förstärkare

En kondensator används för att leverera ström till en bilstereo förstärkare så att batteriet i bilen inte blir dränerad. En bil stereoförstärkare rinner av bilens batteri, som laddas av generatorn. Kraftfull förstärkare kan dra mer ström än batteriet kan ge. En kondensator hjälper till att minska belastningen på batteriet genom att lagra extra ström när stereon behöver det. Stereoapparater med mer än 1.000-watts förstärkare bör använda en kondensator. Saker du behöver
Kondensator
Förstärkare
Power cables
Visa fler instruktioner
1

Montera kondensatorn så nära förstärkaren som möjligt för att öka effektiviteten .
2

Anslut kondensatorn till en bergvärmepump. Metallen karossen är en utmärkt grund. Marken bör inte vara samma som används av förstärkaren. Anslut en ström ledningen till den negativa polen på förstärkaren och kör den till bergvärme.
3

Anslut strömkabeln (+12 Volt) på förstärkaren till den positiva effekt terminalen på kondensatorn. Kontrollera att strömkabeln är spänd för att förbättra effektiviteten.
4

Anslut en annan strömkabel till samma positiva effekt polen på kondensatorn och köra denna kabel till bilens batteri. Anslut strömkabeln till bilbatteriet positiva strömterminal.
5

Slå på bil och stereo. Sänk volymen till den lägsta inställningen och köra bilen i 10 till 15 minuter så att kondensatorn att laddas. Vrid upp volymen efter laddning att testa kondensatorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82696.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.