En installationsguide för Anslutning Två ampere och en kondensator i min bil

kondensatorer används i hög effekt installationer bilstereo, när en eller flera förstärkare kräver mer ström än vad bilens batteri kan leverera. Kondensatorn lagrar energi under låg strömförbrukning och gör den tillgänglig när mer kraft behövs. Använda två förstärkare i en installation kräver vanligen en kondensator. Saker du behöver
Strömkablar
RCA kablar
högtalarkablar
Visa fler instruktioner
1

Anslut RCA-kablar till pre-amp/subwoofer ut hamnar på däck /huvudenhet av fordonet. Kör ljudkablarna till förstärkaren och anslut dem till förstärkarens ljudingång.
2

Anslut högtalarna till förstärkaren. Anslut en högtalarkabel till "+" högtalare OUT på förstärkaren och anslut en annan högtalarkabel till "-" terminal på förstärkaren. Anslut båda dessa trådar till "+" och "-" terminaler POWER på subwoofers. Alltid behålla dessa anslutningar, hålla positiva med positiv och negativ med negativ. Upprepa denna process för alla extra högtalare.
3

Anslut två strömkablar till båda förstärkarna "positiva 12 volts uttag, en tråd för varje förstärkare. Använd mätsticka av tråd som rekommenderas av tillverkaren. Anslut dessa strömkablarna till den positiva polen på kondensatorn. Anslut ytterligare två strömkablar till de negativa /markkraftaggregat terminaler på förstärkaren. Anslut varje av dessa terminaler till en jordanslutning, såsom karossen.
4

Anslut två strömkablar till kondensatorn. Återigen använder mätaren av tråd som rekommenderas av tillverkaren. Anslut en kabel till den positiva polen och ansluta en annan till den negativa polen. Kör dessa trådar till bilens batteri, notera vilken tråd är positiv och som är negativt. Anslut den negativa kabeln till den negativa polen på batteriet och anslut den positiva kabeln till den positiva polen på batteriet.
5

Starta bilen och köra runt i 10-15 minuter med stereon på vid den lägsta volymen möjligt. Detta kommer att ladda upp kondensatorn. När kondensatorn laddas, testa stereon genom att vrida upp volymen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82527.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.