Hur tar jag bort Subaru Forester Factory CD-spelare?

Subaru Forester är utrustad med en vanlig AM /FM-stereo med singel-skiva i-dash CD-spelare. Beståndet huvudenhet ger en nivå av signaleffekt lämplig för lager högtalarna. Subaru ägare som kräver mer av sin stereo i vägen för makten och förmågan att ansluta och styra externa enheter kan byta sin fabrik däck för en eftermarknad enhet. Du kan ta din bil till en bilstereo tekniker eller du kan ta bort den standardmonterade cd-spelaren och ersätta det själv. Saker du behöver
Skiftnyckel eller tång
Trim panel borttagningsverktyg
kryssmejsel
Subaru eftermarknaden stereo installation kit (tillval) katalog Kabelstam adapter (tillval) katalog
Visa mer instruktioner
1

Park Subaru och stänga av motorn. Dra spaken Huvlås att öppna huven och flytta till framsidan av Forester. Lyft huven och lossa bulten som håller den negativa batterikabeln till batteriets minuspol inlägg med skiftnyckel eller tång. Den negativa kabeln är svart och ansluter den negativa batterikabel med fordonets ram. Avlägsna kabelns klämma från posten och ställ den åt sidan för att undvika kortslutning Subaru elsystem under installationen. Återgå till fordonets insida.
2

bort de paneler som omger växelspaken och stereo montering. Bänd panelen från mittkonsolen (runt shifter) med en kåpa borttagningsverktyg. Greppa den nedre kanten av den kåpa som omger stereon dockan och dra bort det från instrumentbrädan.
3

Ta bort de två bolt skruvarna på vardera sidan av fabriken stereo fästet med en Phillips skruvmejsel. Förvara skruvarna för varje planerad installation.
4

Skjut fabriken stereo från stereo montering dockan och koppla ur stereon ledningar och antennkabeln ansluten till baksidan av aktie.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81688.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.