Hur man installerar en dubbel DIN på en 2002 F-150

Standard stereo-sized, singel-DIN huvudet enheter åtgärd 2 av 7 inches. Taller stereo enheter, eller dubbel-DIN-stereo, används vanligen för lastbilar, stadsjeepar och fordon lyx med navigationssystem installerat. Du kan installera en dubbel-DIN stereo däck till din 2002 Ford F-150 genom att sätta en frontplatta adapter för att göra det möjligt för nya däck för att passa i bilens instrumentbräda. Du kan välja att ha den nya enheten installeras professionellt, eller spara pengar genom att installera dubbla DIN däck själv. Saker du behöver
Wrench
Trim panel borttagningsverktyg Begagnad Ford DIN bort nycklar
Dubbel-DIN fronten adapter
Dubbel-DIN stereo huvudenhet
Kabelstam adapter

Visa mer instruktioner
1

Dra i spaken Huvlås under chaufför-side instrumentbräda. Flytta till framför lastbilen och öppna motorhuven. Lossa bulten på den negativa batterikabeln med skiftnyckel. Ta bort kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta tillbaka till insidan av Ford.
2

Bänd panelen som omger stereoanläggning bort från instrumentbrädan med kåpa borttagningsverktyget. Skjut Ford DIN demonteringsnycklarna i hålen i vardera änden av stereon däck. Dra utåt på de verktyg och skjut stereo från Fords stereo docka.
3

Koppla stereo ledningarna och antennkablarna från baksidan av fabriken stereo. Ställ aktie undan.
4

Sätt i dubbel-DIN stereo fronten adaptern i Ford lastbilens vakanta stereo docka. Dra stereo ledningar och antennkablarna genom till framsidan av dockan. Anslut stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder.
5

in adaptern kablage bly kontakterna i uttagen på baksidan av den nya stereon däck. Skjut däck i fronten adaptern tills den låses på plats.
6

tillbaka instrumentbrädan panel över den nya dubbel-DIN-däck och tryck fast runt kanten av panelen för att knäppa den på plats på instrumentbrädan. Återgå till truckens motorrum.
7

Placera batterikabeln klämma på den negativa batteripolen. Dra åt skruven på kabelns klämma med skiftnyckel och stäng Fords huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82335.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.