Hur man installerar Subwoofers

De flesta biltillverkare anser inte subwoofers standardutrustning bilstereo. Så om du vill att nötkött upp din bas, måste du montera dem själv. Installera subwoofers är en svår proposition, men dessa steg kan hjälpa dig att göra jobbet själv. Saker du behöver
Subwoofers
Förstärkare
Färdiga förstärkare kit (tillval) katalog Kraftkabelskärmar
Skruvmejsel
Crimpers
Säkringshållare
Säkringar
Wire fräsar
Buntband
Gängskärning skruvar
Elektrisk Speaker tejp
, fjärr-och signalledning
sladdlös skruvdragare
Ficklampa
Knife
Adekvat belysning
Visa fler instruktioner
1

Studera anvisningarna för installation av subwoofern och kontrollera att du har de verktyg och mekanisk expertis för att genomföra projektet.
2

Samla och montera allt du måste installera dina subwoofers, sedan bort bilens negativa batteripolen.
3

Fäst en ring terminal till slutet av strömkabeln och koppla den till batteriets pluspol. Hitta en plats i närheten för säkringshållaren och ansluta den till batteriet tråden. Fäst änden av den återstående ledningen till den andra sidan av säkringshållaren. Säkringen bör inte vara i hållaren.
4

Hitta en plats där kabeln kan föras genom brandväggen och inne i bilen. Helst ska öppningen gå till en av de fot brunnar.
5

Tryck och dra kabeln genom öppningen och under golv tills den når subwoofern på dörrkarmen eller under mattan. Utvidga det till förstärkaren och kontrollera avståndet. Spela det säkert genom häftning på flera fler fötter. Klipp kabeln och koppla in förstärkaren.
6

Hitta någon ren metall eller en kraftig bult som körs inne i bilen flera meter från förstärkaren. När du ansluter till ren metall veck en ringkabelsko till marken och fäster det i kroppen med en tråd skärande skruv. Om att göra en befintlig bult anslutning, placera en ring terminal på kroppen bulten. Nu är du redo att ansluta marken till förstärkaren.
7

Följ manuella instruktioner om att köra distans och signal kablar. Fäst dem till förstärkaren och kontrollera alla dina länkar.
8

Testa din förstärkare och subwoofers och välj dina inställningar. Haka den negativa batteripolen back up. Med säkringshållaren tom, aktiveras bilens tändning tillbehör makt för att kontrollera att allt fungerar och ingen av säkringarna är dåliga.
9

Stäng av tändningen till tillbehöret makt och placera säkringen i hållaren, ansluter förstärkaren. Verifiera inställningarna på din subwoofer. Aktivera tillbehör strömmen och slå på radion. Ljudet av en bas linje indikerar en lyckad subwoofer installation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80399.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.