Hur man installerar en eftermarknad Bilstereo

Installera en bilstereo kan vara en givande upplevelse. Ljudet av din favoritmusik översvämningar passagerarutrymmet i bilen när du sitter i trafiken eller bara ute njuter av en enhet runt staden. Installationen är ganska enkel eftersom du kan köpa alla nödvändiga verktyg och tillbehör när du är redo att ändra ljudkvaliteten i din bil. Den svåraste delen om att installera en stereo är ledningarna. Det kommer att se ut som en tallrik spaghetti gone wild men så länge du följer färgkodningen processen uppgiften kan slutföras. Saker du behöver
Tänger
Bilstereo
Installation Konsol
trådanslutningsdon
Wire Crimpers
Compact Disc
Phillips skruvmejsel
eltejp

Visa fler instruktioner
1

Undersök ny stereo för att säkerställa alla nödvändiga hårdvaran är inkluderad. Du kommer att behöva ett kabelnät och en konsol för att hjälpa stereo passning i konsolen. Konsolerna kan köpas på alla delar hus. De kommer att säljas per märke och modell på din bil.
2

Placera radion fästet i spåret där radion ska gå. Konsolen kommer att klicka på plats.
3

Anslut bilstereon ledningsnätet till selen levereras för radion. De selar ska bara plugga på plats. I vissa fall kan selen behöva skarvas att passa den nya plug in för radion. Denna process kan vara tidskrävande. Det enklaste tumregel är att följa färgkodningen. Splice röd till röd och så vidare. Högtalarkablarna kommer att vara en solid färg med en svart linje genom den. Följ färgmönster för att säkerställa bästa möjliga ljud.
4

Kör tråden ut genom fästet och anslut den till baksidan av radion. Radion har en plug-in finns på baksidan mitten av radion.
5

Anslut antennen till den andra förutsatt plats på baksidan av radion. Denna plats kommer att märkas som "Antenna input". Radion i önskad plats
6

Slide. Det kommer att klicka med fästet och lås den på plats.
7

Vrid tändningsnyckeln till extraanställda och driva upp din radio. Du bör få dina lokala stationer utan störningar. Du kommer att vilja testa en cd om radion har en CD-spelare installerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80569.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.