Radio Installationsinstruktioner för en 2002 Chevy S10 PU

Den 2002 Chevrolet S-10 pickup var avsedd att vara ett prisvärt arbete lastbil, och som sådan, var stereo erbjudanden ganska bare-bones. Stereoapparater tillgängliga från eftermarknaden har många fler alternativ att beståndet S-10 stereo, inklusive iPod-anslutningar, satellitradio, eller ens en in-dash DVD-spelare. För att lägga till dessa funktioner eller andra att din bil, behöver du bara installera en av dessa eftermarknaden stereoapparater, vilket kan göras på ca 30 minuter till en timme. Saker du behöver
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
platt skruvmejsel
Fordonsspecifika kabelnätet
Fordonsspecifika dash kit
Chevrolet antenn adapter
Phillips skruvmejsel
Aftermarket stereo
Avbitare
Wire crimpers
Wire strippor
Blue rumpa kontakter
Visa fler instruktioner
1

Unbolt instrumentpanelen under ratten med 1/4-tums Ratchet och uttag. Dra panelen nedåt bort från instrumentbrädan. Unbolt de två bultarna på botten av instrumentbrädan infattningen med hjälp av 1/4-tums Ratchet och uttag. Avlägsna skruven ovanför kombiinstrumentet med Phillips-skruvmejsel. Dra kåpa runt instrumentpanelen och radion instrumentpanelen med händerna.
2

skruva isär stereo från instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet och uttag. Dra däcket ur instrumentbrädan och koppla bort anslutningarna på baksidan med hjälp av händerna. Bolt fordonsspecifika dash kit i instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet och uttag. Montera buren medföljer eftermarknaden stereo insidan av instrumentbrädan kit med platt skruvmejsel.
3

Skala ändarna av alla trådarna på fordonsspecifika kabelnätet och sele medföljer den nya stereon. Hitta matchande färg trådarna på varje sele och kombinera dem med hjälp av crimpers och blå kontakter rumpa.
4

Anslut Chevrolet antennadaptern till aktiemarknaden antennledningen innanför instrumentbrädan, dra sedan adaptern genom bur och ut ur instrumentbrädan. Dra lager kabelstammen ur instrumentbrädan också. Anslut ledningsnätet du gjorde i steg 3 på baksidan av ersättning stereo och selen från instrumentbrädan. Anslut Chevrolet antennadaptern på baksidan av stereon. Skjut stereo in i buren.
5

Skjut instrumentpanelen bezel på instrumentbrädan och installera skruvarna bredvid rattstången med 1/4-tums Ratchet och uttag och skruven ovanför kombiinstrumentet med Phillips-skruvmejsel. Sätt tillbaka den nedre instrumentpanelen under ratten med 1/4-tums Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81541.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.