Hur man byter en förstärkare Dash Stereo

De flesta vanliga bilstereo system kommer med en stereo inbyggd i instrumentpanelen, och det är det. High-end ljudsystem har en extra förstärkare, som används för att producera högre nivåer av ljud. Denna förstärkare är ansluten till din dash stereo och är generellt ligger antingen under förarsätet eller i trunken. Om din nuvarande stereoförstärkare är skadad eller behöver bytas ut, kan du ta bort den aktuella enheten och sätt in en ny stereoförstärkare. Saker du behöver
Bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Leta instrumentbrädan stereons förstärkare. Om förstärkaren kom fabriksmonterat, kommer det att ange denna information i bruksanvisningen. Om inte, kolla under framstolarna och i bagageutrymmet. Vid kontroll av bålen, måste du titta under mattan panelerna.
2

Koppla bort alla kablar som löper in i förstärkaren. Detta inkluderar nätanslutning, stereo kroken upp och alla sladdar till förstärkaren från högtalarna.
3

Ställ ersättare amp i den ursprungliga läge, anslut sedan nätkabeln till ny förstärkare. När du har makt (inte vända bilen på), Anslut stereo kablarna i stereon porten på förstärkaren, följt av högtalarens sladdar in i förstärkaren.
4

Ström på förstärkaren ( det bör finnas en liten strömbrytare på enheten) och vrid på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82575.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.