Hur Koppla bilens kabelnät Stereo Wiring

Bilstereo är en av de mest uppgraderade funktioner för alla fordon. Det kan göras i bekvämligheten av ditt eget garage med lite erfarenhet, tålamod och rätt kunskap. Det är viktigt att vara extremt noggrann med att koppla ur och återansluta av bilstereons ledningsnät. Instruktioner
1

bort instrumentbrädan plattan eller konsol för att avslöja hur stereon är ansluten till fordonet. Du måste ta bort de två fästskruvarna på undersidan av stereon. Placera dessa på en säker plats efter kontroll dem för strippning eller korrosion. Om de är skadade, byt ut dem.
2

Dra stereo ur instrumentbrädan tillräckligt långt för att avslöja kablar anslutna till baksidan av stereon. Du kommer att se att det finns ett kabelnät. Detta är samma sak som när du tar bort högtalarna. Om du vänder högtalaren över, kommer du att se att det finns ett kabelnät klippt på baksidan.
3

Dra ledningsnätet från baksidan av bilstereon för att ta bort det från denna komponent . Ställ in stereon någonstans ren och säker så att den inte störs eller bryts medan den väntar på att installeras. Gå tillbaka till högtalaren och lossa kablarna som faller bort på baksidan av högtalaren. Om det inte lossnar lätt, vicka det lite. Inte dra för hårt eller det kommer att bryta.
4

Avlägsna metallbur från baksidan av högtalaren, kan det vara lite svårt eftersom baksidan av varje högtalare är en stor magnet. Detta bör helt ta bort kablaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80429.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.