Hur man installerar ett bilkontakt Stereo antenn som är större än den adapter?

När du installerar en ny antenn, det finns en tråd som går från antennen på baksidan av stereon. Antennen ansluts till stereons adapter port, så att du kan lyssna på din favorit AM eller FM stationer. Men om kontakten på antennen är för stor för att passa in i port, måste du konvertera den storleken ner för att passa in i stereo. Detta kräver en extern adapter, som omvandlar storleken på antennen ner för att passa mottagaren. Saker du behöver
Adapter
Visa fler instruktioner
1

bort stereon från bilens främre streck. Om du redan har kört in i den antennanslutning problemet, är det stereo troligen ut med streck locket sitter i garaget någonstans. Men om inte, stänga av bilen och dra bort den främre streck omslag som omger stereon. Den exakta metoden för avlägsnande beskrivs i användarhandboken. Normalt finns det två skruvar, en på varje sida av instrumentbrädan genom golvpanelen, som när de tas bort låter dig kräng av panelen från instrumentbrädan.
2

Anslut antennens anslutningsport i adaptern . Du kan köpa dessa anslutningsadaptrar från en elektronikaffär. Det finns några olika storlekar adaptrar, så kontrollera måttet på din antenn plugg innan de köper adaptern. Denna information skrivs ut i den tekniska specifikationerna för din antenn (i en bruksanvisning eller på sidan förpackningen).
3

Anslut den andra änden av adaptern till "Ant"-porten på baksidan av stereon. Skjut stereo tillbaka i det öppna facket på instrumentbrädan, sedan pop streck täcker tillbaka till bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82574.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.