Hur till Ta Radio i en Toyota Avalon

En Toyota Avalon radio är fastskruvad på plats i instrumentbrädan för att förhindra stöld. Om du vill byta ut radion med en mer uppdaterad stereo eller en in-dash DVD-spelare, måste du skruva isär gamla radion. Bultarna döljs av instrumentpanelens paneler, och det kan vara en eller två andra objekt som du behöver för att temporärt ta bort också. Saker du behöver
Trim stick
Flathead skruvmejsel
Maskering eller annan tejp
Insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Stäng av strömmen till Avalon genom att koppla den negativa batterikabeln.
2

Kräng av centrala register panelen ovanför radion på instrumentbrädan. Använd en trim pinne eller en skruvmejsel med tejp virad runt kniven. Med registret panelen borta, bända loss panelen streck trim som omger radion. Koppla den elektriska kontakten till klockan.
3

Ta bort kontrollpanelen för luftkonditioneringen om det blockerar din väg till radions fästskruvar. Ta bort den främre konsolen trim över luftkonditioneringen konsolen, koppla bort fästskruvarna och ta bort manöverpanelen.
4

Lossa fästskruvarna till radion med en liten insexnyckel. Sätt skruvarna åt sidan om du kan använda dem för att installera den nya stereon eller annan enhet. Dra ut radion av dess utrymme för att hitta den elektriska kontakten och antenn bly i baksidan av enheten.
5

Dra ur el-kontakten och antenn bly, och ta bort radion. Dessa kontakter kommer att användas med någon ny radio eller stereo som du installerar i den gamla radions plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80572.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.