Hur du köper en JVC Unit Bil Head

JVC är ett företag känt för kvalitet hemelektronik, bland annat bilstereo. JVC erbjuder flera olika modeller av huvudenheter som inkluderar funktioner från iPod-kompatibilitet till 7-tums videomonitorer. Här är några saker att tänka på när du köper en JVC huvudenhet. Instruktioner
1

Räkna ut vilka typer av media som du vill spela igenom din JVC huvudenhet. Du vill förmodligen att kunna spela CD-skivor, men det finns många andra alternativ som kan expandera din förmåga musikuppspelning. Det finns JVC huvudenheter som gör att du kan spela CD-skivor laddade med MP3, WMA, AACS och mer.
2

Betrakta en JVC huvudenhet som har en iPod-kontroll. Om du har en iPod som du inte kan leva utan, erbjuder JVC många huvudenheter som låter dig lyssna på din iPod via bilens högtalarsystem. KD-PDR50 är en modell som erbjuder inbyggd iPod-kontroll.
3

Köp en JVC huvudenhet med en skärm. Många JVC huvudenheter har skärmar som gör att du kan spela upp video direkt i instrumentbrädan. Övervaka storlek varierar från mindre än 3 inches till 7 inches. Den KW-AVX800 modellen har en 7-tums pekskärm och funktioner uppspelning av videofiler som DivX och MPEG.
4

Kontrollera att JVC huvudenhet är kompatibel med den typ av radio du vill använda . Om satellitradio är ett måste, se till huvudenheten du tittar på stöder det. JVC gör också några huvudenheter som är kompatibelt med HD-radio.
5

Hitta en JVC huvudenhet som innehåller ett navigationssystem. Navigation system ersätter kartor, och nu är de tillgängliga via din bilstereo huvudenhet. JVC erbjuder flera huvudenheter, exempelvis KD-NX5000, som erbjuder in-dash navigationssystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80416.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.