Hur man installerar en 2002 Mustang Deck

I 2002 års Ford Mustang levereras med standarden AM /FM-radio med inbyggd CD-spelare. Valfria stereo system inkluderar en multi-skivors CD-växlare. Om du äger en 2002 Mustang och du funderar på att uppgradera din stereo däck, har du ett brett utbud av eftermarknaden huvudenheter att välja från. När du har valt ett nytt däck, installera det själv för att spara tid och kostnader för en professionell installation. Saker du behöver
10 mm hylsnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
9/32-inch uttaget och kör
Kabelstam adapter
Skal adapter
Visa mer Instruktioner
1

Höj Mustang huva för att få tillgång till batterikablarna. Lossa bulten på den negativa batterikabeln klämma med 10 mm nyckel. Ta bort kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till fordonets insida.
2

Bänd trim panelen som omger växelspaken från instrumentpanelen med en kåpa borttagningsverktyg. Ställ panelen åt sidan. Dra instrumentpanelen omger stereon enheten bort från instrumentbrädan. Ta den nedre kanten av panelen och dra upp den att ta bort panelen från instrumentbrädan. Ställ panelen åt sidan.
3

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av stereon fästet med en 9/32-inch uttag och kör. Skjut stereo från instrumentbrädan och koppla stereo ledningar och antennkablarna från baksidan av beståndet huvudenheten. Ställ fabriken stereo undan.
4

Skjut eftermarknaden stereo fronten adaptern i instrumentpanelen stereo docka. Samla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av dockan och dra den till framsidan av Mustang stereo montering dockan. Fäst stereo ledningar kontakterna till adaptern kablage leder.
5

in adaptern kablage kontakterna i uttagen på baksidan av eftermarknaden stereo däck. Anslut antennkabeln bly i AM /FM-antenningång på baksidan av den nya enheten. Skjut stereo i fronten adaptern tills den låses på plats.
6

Placera kåpa över stereon montering och tryck fast runt sin omkrets för att snäppa tillbaka den på instrumentbrädan. Placera kåpa runt växellådan och tryck ner den tills den snäpper på plats.
7

Återkoppla negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol inlägget. Dra åt bulten med nyckel och stäng Mustang huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82327.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.