Hur man installerar ett Kicker i en Toyota Avalon

Kicker tillverkar ett brett utbud av eftermarknaden stereo komponenter, nämligen förstärkare och subwoofers. För att installera Kicker subwoofer i en Toyota Avalon måste du först inkludera en eftermarknad förstärkare. Förstärkaren kräver anslutning till huvudenheten via en förstärkare kabelsats. Du kan lita på Kicker installationen till en professionell bilstereo tekniker, eller du kan få de erforderliga adapters och ledningar och göra jobbet själv. Saker du behöver
10 mm hylsnyckel
förstärkare kabelsats
Trim panel borttagningsverktyg
kryssmejsel
Förstärkare
Visa fler instruktioner

1

Lyft Avalons huven och ta bort båda batterikablarna från respektive batteripolerna med en skiftnyckel. Placera den negativa batterikabeln åt sidan för att förhindra kortslutning av Toyotas elektriska systemet under installationen. Placera den positiva batterikabeln åt sidan för att etablera strömförsörjningen för förstärkaren.
2

Placera ringen terminalen från förstärkaren kabelsats till den positiva batteripolen. Byt den positiva klämman batterikabeln tillbaka till terminalen och dra åt bulten med nyckel. Ta bort säkringen från ringen terminalen och hålla den tillgänglig för återinsättning snart de nya Kicker komponenter har installerats.
3

Anslut strömförsörjning ingår i förstärkaren kabelsats i slutet av -klämman. Strömkabeln och ringkabelsko ansvarar för att skapa en oberoende strömkälla för förstärkare och subwoofer. Mata kabeln genom brandväggen på vänster sida av Toyotas motorrummet. Brandväggen separerar motorrummet från insidan kabin Avalon. Öppningen i kabinen är på vänster sida av brandväggen som du möter framåt i förarsätet. Flytta till fordonets insida.
4

Lyft armstödet och bänd den tunna panelen vid den främre kanten av facket är öppna från mittkonsolen med ett trim panel borttagningsverktyg. Ta bort de två skruvarna under panelen med en Phillips-skruvmejsel.
5

Lyft instrumentpanelen från mittkonsolen genom handen och koppla cigarettändaren ledningar kontakten från baksidan av panelen. Ställ panelen åt sidan.
6

bort den lilla kåpa bit underifrån klimatpanelen med kåpa verktyget. Ta bort de två skruvarna från stereo /klimatpanelen med en 10 mm hylsa och spärrskaft.
7

Bänd panelen vent hus från början av stereo montering med kåpa verktyget. Ta bort de två skruvarna i de övre hörnen av stereon montering med hylsa och spärrskaft. Skjut stereo från instrumentpanelen stereo docka och koppla stereo ledningar kontakterna från baksidan av enheten.
8

Anslut Toyotas stereo ledningar kontakter i adaptern kablage leder. Sätt in adapterns bly kontakterna till motsvarande uttag på baksidan av fabriken stereoanläggning. Anslut patchkablar till kabelnätet adaptern leder märkt för aux-ingång. De korrekta ledningarna kommer att märkas för att visa var anslutningarna ska göras eller så kan du se adapterns medföljande handbok för vägledning.
9

Feed kopplingskablarna genom baksidan av Toyotas stereo montering dockan och ner till golvet i passagerarsidan av fordonet. Skjut stereo tillbaka till dockan och sätt tillbaka bultarna på de övre och undre kanterna av aggregatet. Byt ventilerna ovanför stereon, trycka dem på plats för hand. Ersätt de nedre panelerna och skruva in skruvarna på den främre-mest kanten av mittkonsolen förvaringsfack. Stäng facket lock.
10

Placera Kicker förstärkare och subwoofer i bakluckan. Dra elkabeln längs förarsidan av Toyota och mata den genom utrymmet mellan den bakre vänstra sätet och in i stammen. Route kopplingskablarna längs passagerarsidan av bilen och in i stammen via den högra baksätet.
11

Plug elkabeln till ineffekt på förstärkaren. Anslut kopplingskablarna till signalingångarna på den vänstra sidan av samma panel som ineffekt. Anslut högtalarkablarna till högtalarutgångarna på förstärkaren -. En i den vänstra och en i den högra ingången
12

Anslut högtalarkablarna till vänster och höger ingångar på Kicker subwoofer utlopp panel . Panelen ger möjlighet för RCA och traditionella högtalarkabeln anslutning. Anslut förstärkarens jordning utgång till en av de skruvar under mattan i Avalons stammen nära baksätena med förstärkaren kabelsats s jordkabel. Återgå till Toyotas motorrummet.
13

Byt negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol stolpen och dra åt bulten med nyckel. Sätt i säkringen i ringen terminalens säkring öppningen och stäng Avalons huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82632.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.