Hur man installerar en Pioneer DEH-1700 Bilstereo

Pioneer DEH-1700 är en eftermarknad bilstereo däck som inkluderar en inbyggd CD-spelare. Fastighetsägare som önskar installera Pioneer däck i sina fordon kan välja en professionell installation, eller du kan göra det själv för att spara kostnader för arbetskraft. Elsäkerhet

Lossa bulten på den negativa batterikabeln klämma med skiftnyckel. Lossa batterikabeln från batteriet och ställ det åt sidan för att förhindra kortslutning av bilens elsystem.
Ta bort de gamla Stereo

Ta fabriken stereo från bilens stereo montering docka. Rådgör med din bilens reparationshandbok för borttagning instruktioner. Koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av beståndet enheten och ställ den åt sidan.
Installera Pioneer Stereo

Infoga stereons insättningshylsan in dockan och böj metallflikarna inne med en flat skruvmejsel. Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av bilens dockan på framsidan av instrumentbrädan. Anslut kabelstammen adaptern leder till stereo ledningar kontakterna. Anslut ledningsnätet kontakterna adapterkabel till uttagen på baksidan av Pioneer radio. Signalen ledningar ansluts till vänstra sidan av stereons baksida medan högtalarkablar ansluts till uttagen på motsatt sida.

Anslut antennkabeln till antenningången på nedre vänstra sidan av Pioneer CD spelarens baksida.

Skjut enheten i instrumentbrädan tills den låses i installationen ärmen.
Slutför installationen

Ersätt instrumentpanel paneler som avlägsnades för att extrahera fabriken stereo. Återgå till bilens batteri och anslut den negativa batterikabeln till batteriets minuspol.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82263.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.