Beskriver anslutning av Harmon Kardon Play & Drive iPod Car System

Ett alternativ till att mixtra med din iPod när du kör är det Harman Kardon Drive + Play iPod Interface och Controller. Detta system gör att föraren en tydlig bild av deras musik val och kontroller som hjälper dem att njuta av sin musik medan du kör. Drive + Play kan systemet sättas upp på de flesta bilar med några kabelanslutningar. Saker du behöver
1/8-tums ljudkabel
Visa fler instruktioner
1

Anslut iPod änden av den medföljande iPod-kabeln till ingången på baksidan av Harman Kardon Drive + Play elektronik kapsling märkta "iPod". Anslut den motsatta änden av kabeln till ingången vid basen av din iPod.
2

Anslut eluttaget änden av den medföljande 12-volts strömkabeln till ett eluttag (cigarettändare) i fordonet. Anslut den andra änden till ingången på baksidan av höljet märkt "Power".
3

Anslut kabeln från textdisplay till ingången på baksidan av höljet märkt "Display . "
4

Anslut kabeln från vredet till ingången på baksidan av höljet märkt" Control ".
5

Anslut ena änden av en 1 /8-tums ljudkabel till ingången på baksidan av skåpet märkt "Audio Out". Anslut den motsatta änden av kabeln till 1/8-tums "Aux In" uttaget på framsidan av bilens stereo. Om ingen "Aux In" uttaget är tillgängligt, kan signalen från iPod höras genom att ringa i FM-frekvensen att inneslutningen sänder med bilens FM-radio.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82384.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.