Hur Wire radion på en 2000 Acura MDX

Den Acura MDX är utrustad med en dubbel-DIN - dubbelt så hög som den vanligare singel-DIN stereo däck - bilstereo navigationsenheten. Acura ägare som vill ersätta systemet fabriken stereo med en eftermarknad radio kan välja från en mängd eftermarknaden modeller huvudenheten. När du har valt en ny radio, ta bort fabriken däck och installera eftermarknaden enheten. Du kan välja att ha den nya radion installeras professionellt för en avgift eller göra det själv och spara pengar. Saker du behöver
Wrench
stjärnskruvmejsel
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft Acura huva. Lossa bulten på den negativa batterikabeln klämma med skiftnyckel. Lyft kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till insidan av MDX.
2

Ta trim bezel omger stereon och styr klimatet och dra bort det från instrumentbrädan. Ställ panelen åt sidan.
3

Ta bort de tre skruvarna på vardera sidan av stereon däck med en stjärnskruvmejsel. Skjut enheten från Acura stereo docka. Koppla stereo kablage och antenn kabeln från uttagen på baksidan av MDX-aktien stereoanläggning. Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av stereon fästet. Skjut huvudenheten från stereo montering.
4

Anslut stereo ledningar kontakterna till adaptern kablage leder.
5

Infoga en frontplatta adapter i stereo fästet och tillbaka skruvarna. Skjut in den nya stereon däck i fronten adaptern tills den låses på plats. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel till uttagen på baksidan av den nya stereon. För in antennkabeln leder till antenningången på baksidan av den nya stereoanläggning. Skjut stereo enheten i Acura instrumentpanelen och ersätter de tre skruvarna på vardera sidan.
6

Placera trim bezel runt stereon och tryck runt kanterna för att sätta den på plats igen. Återgå till Acura batteri.
7

tillbaka batterikabeln klämma till batteripolen. Dra åt skruven på klämman med nyckeln och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82328.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.