Hur du använder högtalare som saknar strömförsörjning

Alla högtalare kräver en liten elektrisk laddning för att överföra ljudsignalen och leverera tillräckligt med ström för att producera en tillfredsställande volym. Vissa talare, såsom små stationära modeller som används med datorer, innehåller inbyggda förstärkare för att driva enheterna. De flesta fullstora högtalare, t.ex. golvmodeller för hemmabio eller stereo, måste anslutas med högtalarkabel till en förstärkare eller receiver för makt och att ta emot ljudsignalen. Ansluta högtalarna tar bara några minuter med enkla verktyg. Saker du behöver
Högtalarkabel
sidavbitare
Förstärkare eller receiver
Visa fler instruktioner
1

Placera högtalarna på önskad plats, vanligen i par för en riktig stereo installation.
2

Skär en längd av tråd tillräckligt länge för att ansluta varje högtalare till baksidan av förstärkaren eller mottagaren, sedan remsor ca 1/2 tum av isoleringen från de två kablarna på varje ände.
3

Lyft den röda och svarta clips på baksidan av varje högtalare för att hitta ett litet hål under varje klipp för införing trådarna. Sätt den röda tråden i hålet under den röda terminalen. Den andra kabeln ansluts till hålet under den svarta terminalen.
4

Anslut de andra ändarna av kabeln till förstärkaren eller terminaler mottagare på samma sätt, var noga med att koppla in kablarna från vänster högtalare till de två terminalerna för vänster ljudkanal på förstärkaren eller mottagaren.
5

Anslut förstärkaren eller mottagaren till ett eluttag, spela upp en källa signal, som FM-radio, på mottagaren , och justera volymen till en behaglig nivå för att lyssna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81464.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.