Hur man byter stereo i en 2007 Hyundai Elantra

Den 2007 Hyundai Elantra levereras som standard med en single-disc CD-spelare med inbyggd satellitradio kapacitet. Factory inkluderar MP3-spelare och multi-disc CD-växlare. För Elantra ägare som ha begär en mer kraftfull och kapabel stereo, är en eftermarknad stereo ett populärt alternativ. Du kan ha din fabrik enhet byttes för en eftermarknad däck från en ljud professionell, eller du kan göra det själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
Wrench, 10mm
Trim panel borttagningsverktyg
kryssmejsel
Kabelstam adapter
Aftermarket stereo monteringssats (med hylsa)
Visa mer Instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från Elantra batteriets minuskabel terminal. Använd en 10 mm nyckel för att lossa bulten som håller kabelns klämman till den ledande posten. Flytta kabeln från batteriet tills installationen är klar.
2

Bänd kåpa som omger stereon dockan bort från instrumentpanelen med en kåpa borttagningsverktyg.

3

Ta bort skruvarna som håller stereon i stereo fäste med en Phillips-skruvmejsel. Två skruvar är placerade på de övre hörnen, de andra två skruvarna på nedre hörn stereo
4

Dra fabriken stereo från kajen.. Koppla bort stereo ledningarna från den bakre delen av lager däck. Högtalarkablarna är grupperade tillsammans i en vit plast tråd bindemedel. Dra bindemedel från baksidan av stereon, inte ledningarna själva.
5

Sätt i installations hylsan från eftermarknaden stereo monteringssatsen i stereo fäste. Dra stereo ledningarna fram till framsidan av instrumentbrädan.
6

Anslut Elantra s stereo ledningar leder till kabelnätet adaptern. Adaptern ska märkas för att visa var korrekta anslutningar ska göras.
7

Anslut adaptern ledningsnätet leder till baksidan av eftermarknaden stereo. Anslut den svarta antennkabeln till ny stereo (utloppet är på höger sida på baksidan av enheten).
8

Skjut ny stereo till stereo fäste. Installationen hylsan kommer att ge en acceptabel plattform för montering av eftermarknadssystem.
9

tillbaka skruvarna i hörnen av fästet.
10

Justera trim panel till stereo docka öppning i instrumentpanelen. Tryck ordentligt runt omkretsen av panelen att knäppa fast den på instrumentbrädan.
11

Placera den negativa batterikabeln klämma runt den negativa batterikabeln inlägget. Dra åt skruven som håller fast klämman till posten med skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81261.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.