Hur Wire upp en CD-spelare i en 1996 Ford

Ägare av en 1996 Ford kan välja från ett brett utbud av eftermarknaden CD-spelare att ha installerat i sin bilens stereo mount. När du har valt stereo, kan du enkelt ta bort fabriken enheten från bilens instrumentbräda. Köpa Ford DIN borttagningsnycklarna från generalagenten eller tredje part bilstereo försäljningsställe. Ta fabriken stereo och installera den nya CD-spelaren själv för att spara tid och kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel Begagnad Ford DIN borttagningsnycklarna
Faceplate adapter eller installation sleeve
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Höja Fords huven och lossa bulten som håller den negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol med 10 mm hylsnyckel. Ta bort kabeln från batteriet och placera det bort från batteripolerna för säkerheten. Flytta till fordonets insida.
2

Pressa Ford DIN borttagningsnycklarna att anpassa klorna med hålen på sidorna av fabriken stereo. Skjut verktygen i hålen tills de låses på plats.
3

Placera pekfingrarna i den böjda delen av de verktyg och dra utåt på dem. Behåll det yttre drag samtidigt dra stereo däck från Fords stereo docka. Koppla stereo ledningarna och dra ur antennkabeln sladden från baksidan av stereon däck.
4

Anslut stereo ledningar kontakterna i adaptern kablage leder.
5

Sätt i fronten adaptern eller installation hylsa som medföljer den nya CD-spelaren i stereon dockan. Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av Fords stereo docka på framsidan av bilens instrumentbräda.
6

in adaptern kablage bly kontakterna i uttagen på baksidan av den nya CD-spelare. För in antennkabeln leder till antenningången på baksidan av eftermarknaden CD-spelaren.
7

Skjut CD-spelaren i Fords instrumentbrädan tills den snäpper fast i fronten adaptern eller installation sleeve. Återgå till bilens batteri.
8

Placera den negativa batterikabeln klämma på den negativa batteripolen inlägget. Dra kabelns bulten med nyckel och stäng Fords huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82329.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.