Hur man ansluter en Custom Sub till en Factory Stereo

Det finns många alternativ för uppgraderingar bilstereo. En favorit bland ljudentusiaster är tillägget av en subwoofer - eller "sub" - vars bas skapar en djupare och rikare ljud. För att lägga till en subwoofer till en fabrik stereo kan du ta hjälp av en tekniker på en eftermarknad återförsäljare, eller så kan du installera sub själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
kryssmejsel
Trim panel Tool Review Förstärkare kabelsats
Sub fäste
Visa fler instruktioner
1

bort fabriken stereo från instrumentbrädan för att komma till anslutningarna på baksidan av enheten. Borttagning förfaranden varierar, konsultera din instruktionsbok för instruktioner
2

placera den egna sub i bagageluckan på bilen
3

Anslut kabelsats.. till stereon. Anslut kablarna till motsvarande och tydligt märkta uttag.
4

Kör kabelsats från stereon på sub. Kontrollera att kabelsats med nätkabel ingår inte kör längs samma väg som alla signalkablar för andra komponenter (förstärkare, equalizer). De kraftkablar kommer att orsaka distorsion i signalkablarna. Du kan behöva ta bort panelerna som håller fast mattan på golvet i bilen. En standard beklädnaden verktyg kommer att fungera för att ta bort panelerna. Du kan åter fästa panelerna för hand.
5

Byt fabriken stereon i bilens stereo docka.
6

Anslut ledningarna från stereon till subwoofern. De anpassade sub har uttag för en extra förstärkare samt en direkt anslutning till stereon. Om det inte finns någon annan förstärkare närvarande för att driva sub, ska ledningarna vara ansluten, för hand, i de direkta Anslut ingångar.
7

Anslut jordkabeln till minuskabeln från fordonets batteri. Placera klämman runt ledningen och dra åt med en Phillips-skruvmejsel. Klämman behöver bara dras åt så att kabeln inte kan flyttas över ledningen för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80722.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.