Hur byter jag radion på en 1988 BMW?

De 1988 BMW-modeller ingår stereoapparater med inbyggd AM /FM-mottagare och en kassettspelare. Under årens lopp har eftermarknaden stereo tillverkarna ständigt uppdaterad funktionerna på sina produkter för att säkerställa att användarna kan använda de mest aktuella tillämpningar. Sådana funktioner inkluderar MP3-spelare, DVD-spelare och navigeringshjälpmedel. För att installera en ny stereo i en 1988 BMW, behöver du speciella tangenter för att ta bort den gamla enheten, och du måste anpassa ledningarna för att den nya stereon att fungera korrekt. Saker du behöver
skiftnyckel
BMW nycklar radio borttagning
Kablage Adapter
Visa fler instruktioner
1

minuskabeln från batteriet, med hjälp av en skiftnyckel.
2

Sätt BMW nycklar radio borttagning i spåren på vänster och höger sida av radion. Skjut dem tills de klickar på plats. Dra nycklarna för att ta bort radion från instrumentpanelen bostäder. Koppla bort adaptern kablaget och dra ur kabeln radioantenn.
3

Skjut radioanläggning hylsa som medföljer den nya stereon i instrumentbrädan bostäder. Böj flikarna på sidan av radion insättningshylsan att säkra installationen ärmen.
4

Anslut radioantennen kabeln till den utsedda porten på baksidan av den nya stereon. Anslut adaptern kablaget till kablaget för BMW och kabelstammen på den nya stereon genom att trycka anslutningarna tillsammans tills de klickar på plats.
5

Skjut anslutna stereo i radion insättningshylsan , noga med att inte fälla någon av trådarna. Tryck in den tills den klickar på plats i hylsan. Återanslut bilbatteriet. Slå på radion för att testa att den är korrekt installerad. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82088.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.