Hur man tar bort radion från en 1988 Honda Accord

Ägare av 1988 års Honda Accord som vill uppgradera till en nyare stereoanläggning behöver först ta bort sin gamla radio från Hondas instrumentbräda stereo docka. Välj en eftermarknad tekniker bilstereo för att klara uppgiften, eller ta bort radion själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
10-mm hylsa
Ratchet
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lift Accord huva och koppla den negativa klämman batterikabeln från batteriets minuspol. Kabeln är svart och ansluter den negativa batteripolen till ramen av Honda i syfte att jorda det elektriska systemet. Lossa kabelns klämma med skiftnyckeln och lyft den rakt från batteriet bly inlägget. Ställ in kabeln åt sidan. Flytta till insidan av Accord.
2

Ta bort de två bolt skruvarna från sidorna på den grå rutan under mitten av instrumentbrädan med en 10-mm hylsa och spärrskaft. Låt rutan för att falla till golvet, ur vägen för stereo borttagning.
3

Ta bort de två skruvarna från stereo fästet. Skruvarna sitter under instrumentbrädan och kan tas bort med en Phillips-skruvmejsel.
4

Ta ansiktet av fabriken stereo och dra den rakt från Hondas instrumentbräda. Koppla stereo ledningar och antennkabeln ansluten till baksidan av fabriken huvudenheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81876.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.