Hur man installerar en stereo i en Pontiac Grand Am

Den Pontiac Grand Am ljudsystem är förmodligen redo att bytas ut i äldre modeller. Uppgradering av stereo i Pontiac Grand Am ger dig bra ljud och funktioner tillgängliga i fabriken huvudenheten. Byte av stereo kräver avlägsnande av det stora instrumentpanelen som är lättare än det låter. Denna guide täcker årsmodeller 1992 och 2000. Saker du behöver
Skruvmejslar
Kabelstam adapter
GM antenn adapter
GM Radiomonteringssats
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från under huven. Se till att det inte rör vid några metalldelar.
2

Leta upp och ta bort de två skruvarna på baksidan av förvaringsficka under radion. Titta under instrumentpanelen och ta bort de två skruvarna som håller den på plats. Addera 3

Dra instrumentpanelen bort noggrant och koppla ur brytaren akuta blottare. Dra hela panelen ut och ställ den åt sidan.
4

Hitta de tre skruvarna som håller stereon till Pontiac Grand Am streck och ta bort dem. Dra huvudenheten rakt ut ur instrumentbrädan och lossa kablarna bakom radion.
5

Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga sele och GM antennadaptern på antennkabeln. Fäst den nya stereon i GM Radiomonteringssats och plugg kabelnätet adaptern och antennen på baksidan av stereon.
6

Skjut hela enheten i instrumentbrädan och koppla den negativa batterikabeln. Slå på radion och kontrollera högtalarna och reglage fungerar. Säkra huvudenheten i instrumentpanelen med de tre ursprungliga skruvarna och byt trim, kom ihåg att återansluta kabeln akuta blottare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80486.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.