Avstånd till Installera Sirius

Sirius satellitradio är ett alternativ till AM /FM-radio. Satellite radio ger högre ljudkvalitet som inte är beroende av geografiskt läge som med traditionella AM /FM-radio. Satellite radio erbjuder hundratals kanaler reklamfria och organiseras av genre. Det finns en abonnemangsavgift för att använda tjänsten. Prenumeration paket varierar och användarna kan anpassa de kanaler de vill ta emot. Satellite radio kan installeras i alla fordon, många nyare bilar är utrustade med satellit-radio. Instruktioner
1

Montera radio i bilen. Montera radion på en plats där det kan lätt nås och även på en plats där det inte stör körningen. Radion kan monteras med den medföljande ventilen klippet, dash mount eller fönster montering. Välj det alternativ som passar bäst för fordonet. Ventilen clip fäster luftventiler i bilen. Instrumentbrädan mount följer instrumentpanelen av fordonet. Fönstret mount är en sugkopp fäste som fäster till vindrutan.
2

Anslut antennen. Avlägsna självhäftande beskyddare från antennen och tryck antennen ordentligt på biltaket. Se alltid till att minst 3 inches av metall omger antennen och aldrig montera antennen nära andra antenner. Dra kabeln längs takkanten till bakluckan på bilen och in i stammen. Kör sedan kabeln genom kroppen av bilen till radion. Anslut antennen till Sirius-enheten.
3

Ansluta strömmen. Anslut cigaretten strömadaptern till bilens cigarettändaruttag. Anslut den andra änden av kabeln i Sirius radio makt port.
4

Anslut Sirius radion till bilens radio. Detta kan göras med hjälp av en AUX-kabel, en kassett-adapter eller en FM-sändare. Anslut en 3.5mm audio AUX-kabeln till bilens AUX-port anslut sedan den andra änden av kabeln i Sirius radions AUX-utgång. Eller sätta in en kassett adapter i bilens kassettspelare och anslut den andra änden i Sirius AUX-utgången. Eller plugga en FM-sändare till Sirius AUX-utgången och trimma bilens radio på samma frekvens som FM-sändaren.
5

Slå på bilen och Sirius enheten och testa systemet.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82288.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.