Hur man tar bort radion från en 2004 Honda Civic

I lager stereo i en Honda Civic inte har en massa fina alternativ. Det är ingenting jämfört med de eftermarknaden stereoapparater på marknaden idag, med navigering och in-dash DVD-spelare. Lägga dessa funktioner till din 2004 Honda Civic är inte svårt - bara att installera en eftermarknad däck - men först måste du ta bort lager modell. Detta bör ta ca 15 minuter att göra rätt. Saker du behöver
Hook Tool Review 1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Placera en krok verktyg i skarven mellan cigarettändare panelen och instrumentbrädan. Dra kroken verktyget mot dig att släppa klippen som håller lättare panelen till instrumentbrädan. Ta bort panelen från instrumentbrädan och koppla några kablar med händerna.
2

skruva isär radion från instrumentpanelen med 1/4-tums Ratchet och uttag. Bultarna sitter under cigarettändaruttaget panelen, och huvudet av bulten pekar mot brädan i bilen. Kroken verktyget mellan den svarta ramen som går runt radion Addera 3

Place och instrumentbrädan. Dra kroken verktyget mot dig för att frigöra klämmorna som håller den på plats och dra sedan ramen mot dig, och dra bort det från instrumentbrädan.
4

Koppla ledningarna ansluts till instrumentbrädan bezel med din händer, sedan ta bezel och stereo montering över till en ren arbetsyta. Ta bort skruvarna som håller radion på infattningen placerad på baksidan av ramen med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Ta sedan bort radion från infattningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81208.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.