Hur anpassar jag en Pioneer AVIC F900BT?

AVIC-F900BT är en allt-i-ett-in-dash dubbel-DIN bilstereo. Enheten erbjuder avancerade GPS-navigeringstjänster med dess inbyggda bibliotek av gator, hastighetsbegränsningar, data landmärke och terräng uppgifter. Den använder en kombination av fysiska rattar och knappar och en 5,8-tums pekskärm för inmatning. Enheten innehåller också ett antal anpassningsbara funktioner. Dessa egenskaper avgör vilken typ av information som enheten visar dig och hur den presenterar det. Enheten kan anpassas för att göra allt från att undvika U-svängar för att varna dig om det lokala hastighetsbegränsningen. Instruktioner
1

Tryck på fysiska knappen "Meny", pekskärmen "Inställningar"-ikonen och den "Navi Inställningar"-ikonen. Tryck på "Ljud"-ikonen. Dra "Master Volume" reglaget för att justera den totala volymen på enheten. Dra "Voice" reglaget för att ändra nivån av talade navigering riktningar. Använd "på" och "av" ikonerna för att aktivera knappljud och dynamisk volymkontroll på eller av. Knacka på baksidan ikonen i det övre högra hörnet av skärmen för att återgå till föregående meny.
2

Tryck på "Visual"-ikonen och tryck sedan på "3D Settings"-ikonen. Använd "On" och "Off"-knapparna för att aktivera eller inaktivera visning av 3D-landmärken och vägar på navigations kartan. Du kan också trycka på "Terrain Detail Level" för att ändra nivån på terrängen detaljer mellan "Off", "Låg", "Medium" och "Hög". Tryck på ikonen Bakåt.
3

Tryck på "Map Settings"-ikonen. Tryck på "Map Color" text för att få upp fönstret färg anpassning. Detta fönster kan du ändra färgschemat som används under dagtid och nattetid. Tryck på "Night Mode"-knappen för att växla den aktuella färgschemat mellan "Dag", "Night" och "Auto". När du är i "Auto"-läget, kommer färgschemat ändras automatiskt när solen går ner. Använd "On" och "Off" för att kontrollera om enheten visar höjd etiketter på 2D-kartor, visas gatunamn på kartan, använder polygoner för 3D-skärmar och använder ett helskärmsläge för kartor. Tryck på ikonen Bakåt.
4

Tryck på "Visas Info"-ikonen. Tryck på knapparna bredvid "Top Field," "mittfältet" och "Bottom Field" för att få upp en meny som låter dig välja vilken information som visas i varje fält. Tryck på den typ av information som du vill ska visas för att återställa området. Tryck på ikonen Bakåt.
5

Tryck på "Smart Zoom"-ikonen. Tryck på "On"-knappen för att aktivera Smart Zoom. Smart Zoom kommer automatiskt att zooma in på kartan som du får nära en sväng eller annan waypoint i rutten. Tryck på skiftnyckeln för att anpassa den smarta zoomen beteende. På anpassning skärmen kan du ställa in högsta och lägsta nivåer för zoom använder de märkta reglagen. Du kan också ange om smarta zoomen automatiskt återaktiveras efter användaren interagerar med kartan eller söker efter en ny plats. Tryck på ikonen Bakåt två gånger.
6

Tryck på "Rutt" ikonen. Tryck på knappen bredvid "Method" för att välja antingen "Snabb", "Short", "Easy" eller "ekonomisk" routing. Snabb routing tar kortast möjliga tid. Kort routing täcker minsta möjliga plats. Lätt routing använder minst antal varv. Ekonomisk routing förbrukar minst bränsle. Du kan också dra "U-sväng Penalty" reglaget för att ändra graden av vederlag att routing-programmet ger till U-svängar. Flytta reglaget åt höger kommer att resultera i färre U-svängar. Du kan använda de återstående "On" och "Off" för att definiera om navigatören använder vissa typer av vägar eller inte. Tryck på ikonen Bakåt.
7

Tryck på "Varning"-ikonen. Använd "On" och "Off"-knapparna för att aktivera eller inaktivera varningar om hastighetsbegränsning. Dra skjutreglaget för att ändra procentsatsen av hastighetsgränsen som utlöser en varning. När funktionen är aktiverad, kommer GPS varnar dig när du överskrider den andel av hastighetsgränsen. Tryck på ikonen Bakåt.
8

Tryck på "Home"-ikonen. Knacka det tomma utrymmet bredvid "Adress" etikett. Tryck på "Adress"-ikonen och skriv in ditt hem-adress. Tryck på "OK." Knacka det tomma utrymmet bredvid "Phone #" etikett. Ange ditt telefonnummer och tryck på "Klar."
9

Tryck på "POI Utseende"-ikonen. Tryck på knappen "Redigera" bredvid varje kategori för att anpassa hur denna kategori: s sevärdheter visas på enheten. Tryck på knappen bredvid "Set distans POI synlighet på kartan" för att växla mellan "Satellite", "Close" och "Off". Satellite kommer att visa alla sevärdheter i den kategorin. Stäng visas bara POI nära den aktuella platsen. Off kommer inte att visa någon POIs i kategorin. Använd "On" för att förlänga samma inställning till underkategorierna i den aktuella kategorin. Tryck på "Icon"-knappen för att ändra den ikon som visas för poäng i kategorin. Tryck på ikonen Bakåt för att återgå till kategorilistan. Tryck på bakåtknappen för att återgå till det "Navi"-menyn. Tryck på tillbaka-knappen igen för att återgå till menyn "Inställningar".

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82287.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.