Hur man installerar en stereo i en Chevy Corvette

ger enastående prestanda och hantering, är den Chevy Corvette sportbil i Amerika. De många inkarnationer av Chevy Corvette går tillbaka till 1953 då den första modellen drabbas utställningslokaler. Några grundläggande verktyg och en GM monteringskit är allt du behöver för att uppgradera stereon i Corvette modeller år mellan åren 1984 till 1996. Saker du behöver
Skruvmejslar
GM Radiomonteringssats
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa strömmen från batteriet och säkra kabeln från vidröra någon metalldelar. Skjut sätena hela vägen tillbaka för att göra manöverutrymme i den trånga cockpiten av Chevy Corvette.
2

Ta bort ramen runt radion och kontroller klimat genom att försiktigt bända ena hörnet bort från instrumentbrädan. Behåll lätt tryck tills alla clips har släppt och bezel är gratis.
3

Lokalisera de fyra fästskruvarna som håller stereon på plats och ta bort dem med en Phillips skruvmejsel. Dra radion från instrumentbrädan och koppla ur ledningsnätet och antennen. Håll ledningarna från att falla tillbaka in i instrumentbrädan.
4

Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga ledningsnätet genom att snäppa den anslutande ändarna. Montera den nya radion i GM montera adaptern och anslut kablaget och antenn på baksidan av radion.
5

Skjut stereo och montera enheten i instrumentbrädan och fäst den på plats med Phillips skruvar. Byt ut negativa batterikabeln och slå på radion.
6

Test radion att se alla högtalarna fungerar och de nya huvudenheten kontroller är i drift. Klämma fast infattningen på plats och njuta av ljudet av den nya stereon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80464.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.