Custom Car Audio installation

Bilägare som vill skräddarsy sina fordon kommer ofta lägga till en egen ljudanläggning. Hjärnan i systemet är den stereo huvudenhet, vilket ger en plattform som varje underordnad stereokomponent är ansluten. Du kan välja från en mängd olika stereo däck för att lägga till bilens ljudsystem. När valt, installera enheten själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
Wrench
Repair manual
Trim panel borttagningsverktyg
Kabelstam adapter
Faceplate adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft bilens huv och koppla den negativa batterikabeln från batteriets minuspol. Flytta till fordonets insida.
2

Ta fabriken stereo. Konsultera fordonets handbok fabriken reparation för instruktioner om att ta bort däcket stock stereo. Koppla stereo ledningarna och antennkablarna från baksidan av stereon och ställ den åt sidan.
3

Sätt fronten adaptern eller installation hylsan till den vakanta stereo montering dockan. Välj en adapter som gör det möjligt för anpassade däck för att passa in i bilens docka. Samla stereo ledningarna från baksidan av stereon montering dockan och dra den genom fronten adaptern på framsidan av bilens instrumentbräda.
4

koppla fordonets kontakter stereo ledningar till adaptern kablage leder. Kabelnätet adaptern kommer att överbrygga klyftan i förenlighet från bilen till eftermarknaden stereo.
5

Anslut ledningsnätet adaptrar i lämpliga uttag på baksidan av den nya stereon. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på nedre vänstra sidan av den nya stereons baksida.
6

Skjut den nya stereon i stereo montering dockan tills den snäpper fast i fronten adaptern .
7

Byt ut instrumentbrädan paneler som togs bort för att utvinna fabriken stereo. Se reparationshandbok för eventuella installationsanvisningar specifika till ditt fordon. Återgå till bilens batteri.
8

Byt negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol inlägget. Dra åt skruven med en skiftnyckel eller tång och stäng bilens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82289.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.