Hur man installerar en stereo i en Pontiac Grand Prix

Den sportiga Pontiac Grand Prix har funnits i generationer och många av de äldre bilarna är redo för en ny stereo. Installera en ny stereo i Pontiac Grand Prix kan du lägga till alternativ som subwoofers och dockningsstation för iPod. Byta ut stereon i Grand Prix kräver borttagning av flera stora streck paneler och några grundläggande verktyg. Anvisningarna gäller årsmodellerna 1992 och 2000. Saker du behöver
Skruvmejslar
Kabelstam adapter
GM antenn adapter
GM Radiomonteringssats
Visa fler instruktioner
1

öppna huven och koppla bort den negativa kabeln från batteriet. Placera den på ett säkert sätt så att den inte kommer i kontakt med några metalldelar.
2

Leta upp och ta bort de två skruvarna som håller nedre klädsel under ratten. Släpp trim till golvet och ställ den åt sidan. Hitta de två skruvarna som håller instrumentpanelen täcka och ta bort dem. Dra instrumentpanelen framåt och koppla mätare tråd. Klustret och trimma omger stereon kommer nu dra ut.
3

Ta bort de två skruvarna som håller huvudenheten på plats, en på varje sida. Dra stereo ur instrumentbrädan och lossa kablarna från baksidan av radion.
4

Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga sele och skjut GM antennadaptern över den ursprungliga tråden. Fäst den nya stereon i GM Radiomonteringssats.
5

Anslut kabelnätet adapter och antenn kabeln till baksidan av den nya huvudenheten. Skjut hela enheten i Pontiac Grand Prix streck, noga med att inte klämma kablarna.
6

Anslut den negativa batterikabeln och slå på radion. Testa högtalarna och stereo kontroller för att uthärda de fungerar korrekt. Säkra stereon i instrumentpanelen med de två ursprungliga skruvarna, anslut spårvidd kablar och ersätta alla trim.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80479.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.