Hur man installerar en stereo i en '02 Dodge RAM

I lager stereo i en 2002 Dodge Ram lastbil är en AM /FM-stereo med CD-spelare. Ram ägare kan välja från ett relativt begränsat utbud av fabriken alternativ inklusive en multi-skivors CD-växlare. För seriösa stereo entusiaster eller ägare som är i behov av en fabrik stereo ersättare, det finns flera eftermarknaden radioapparater att välja bland. Du kan ha en professionell stereo tekniker installera din nya stereo däck, eller så kan du köpa de nödvändiga adaptrar och installera enheten själv. Saker du behöver
Wrench, 10mm
10mm uttag och kör
Chrysler eftermarknaden stereo monteringssats (med fronten adapter) katalog Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner

1

Lyft huven på Ram och koppla loss jordkabel ansluter batteriets minuspol med ramen på lastbilen. Använd en 10mm skiftnyckel för att lossa kabelns klämma och flytta kabeln från batteriet terminalen tills den nya radion är installerad.
2

Ta huvudsakliga instrumentbrädan i hörnet ovanför ratten. Dra bort panelen från instrumentbrädan, kopplar de klipp som håller panelen på instrumentbrädan. Addera 3

Arbeta dig över instrumentbrädan tills alla klämmorna är bortkopplade och panelen kan vara avsatt tills installationen.
4

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av fabriken radio med en 10mm hylsa och kör.
5

Dra beståndet radion från stereon docka och dra ut stereo ledningarna från baksidan av enheten. Ledningarna ansluts till stereo uttag i form av plast tråd bindemedel. Dra bindemedel från baksidan av radion.
6

Dra ur antennkabeln från den högra sidan av fabriken radio.
7

Sätt i installations-kit fronten adapter in i stereo montering dockan tills den snäpper fast i instrumentpanelen.
8

Anslut ledningar kontakterna av Dodge stereo kablarna till ledningarna i kabelnätet adaptern.
9 < p> Anslut sele adaptern leder till önskade uttag på baksidan av den nya radion. Anslut antennkabeln på baksidan av den nya enheten.
10

Skjut stereo i fronten adaptern tills ansiktet på radion är i nivå med trim av fronten adaptern.

11

Placera stora instrumentpanelen på instrumentbrädan och tryck runt omkretsen att åter ansluta klämmorna på baksidan av panelen till instrumentbrädan. Återgå till RAM batteri.
12

Placera jordkabel klämman på den negativa batteripolen bly. Dra åt klämman till den ledande posten med nyckeln. Stäng Dodge Ram huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81433.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.