Hur man bygger en Glasfiber Låda för Bilhögtalare

Köpa glasfiber kapslingar för din bil högtalare kan bli mycket dyrt på grund av den tråkiga arbetets art. Men med lite tålamod kan du göra dem själv till en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
Pencil
Papper
Plastduk
frigolit
Bondo
Sandpapper
Polyester Primer
Molding Wax
Resin Resin
Polyester och härdare
Plast blanda koppar
Olika storlekar borstar
Glasfiber rulle
fiberglasmatta
Rakblad
trä mätsticka
Visa fler instruktioner
1

dra försiktigt ut din design på ett papper. Kontrollera att måtten är korrekta och att skruvhålen är på rätt ställe. Alla dåliga mätningar eller misstag på storlek kan göra din pjäs helt oanvändbar. Plan ut det utrymme i vilket högtalarna kommer att installeras. För att göra jobbet enklare, kan du bygga glasfiber kapslingar utanför bilen för att minska röran.
2

Använd ett block av skum och skära den i de exakta specifikationerna du har dragit ut. Du kan använda en kniv för att skära ut de stora bitar och sand in den design som du vill. Täck skummet i Bondo, och sand ner.
3

Applicera sprayen polyester primer på blocket av skum. Det bör vara mycket tjock och är gjord speciellt för formar. Efter primern torkar, sand det med 180 grit sandpapper. Följ upp det med finare gryn tills du är våtslipning med 1000 slippapper. När du är klar slipning, putsa den till en hög glans. Låt det sitta i tre till fyra dagar. Under den tiden, vaxa det gjutning vax på samma sätt som du skulle till din bil. Spray tre strykningar Tooling Gel och vänta tills klibbig. När klibbig, borsta på polyesterharts.
4

Ta glasfibermatta och dela upp den i mindre bitar. Var noga med att använda handskar under denna process av er kommer att få glasfiber i dina händer, vilket kan vara mycket obehagligt. Lay glaset på toppen av hartset, kan du använda en rulle för att jämna ut eventuella luftbubblor under. Upprepa processen tre och fem gånger och se till att glaset har dränkts i harts. Efter att det torkat, kan du använda ett rakblad att ta bort glas sticker ut. När glaset har torkat och härdat, använd en trä mätsticka för att försiktigt bända ut din pjäs. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82590.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.