Air Specifikationer för din Subwoofers

Subwoofers avger en väsentlig mängd av ljudvolymen. Kraften i samband med ljudet skapar luftflödet. Högtalarna behöver ett visst utrymme för att möjliggöra en ordentlig resonans. Du kan montera subwoofers direkt på ett fordon. Däremot ger en högtalarlåda den optimala mängden utrymme för att tillåta att enheten inte fungerar korrekt utan överdriven efterklang av ljudet. Intern Volym

högtalarlåda behöver genomföra en grundläggande inre volym för att rymma luften behoven av en subwoofer. En subwoofer behöver mellan 1,25 och 1,28 kubikfot invändig volym. Den inre volymen mäts genom bredd gånger tiderna höjd djupet av de inre dimensionerna av lådan. Du kan mäta utsidan av lådan och subtrahera bredden på de använda materialen. Kom ihåg att fördubbla bredd som du kommer att ha en främre och bakre delen av varje mätning. En låda som har en port på den för luft att fly bör öka i volym med 1/4 kubikfot.
Isolering

Talaren behöver luftflödet att fungera men kommer att prestera bättre med ordentlig isolering. Montera högtalaren lös orsakar efterklanger. En tom ruta kommer att göra detsamma, men inte så illa. Du kan fylla talaren med polyesterfiber fyllning, som vanligen används i kuddar, för att öka ljudet. Den polyester fyllning tillåter luften att flöda utan att låta interna efterklanger av ljudet.
Hamnar

Air portar på högtalarlådan möjliggöra expansion och kontraktion av luften när högtalaren är i drift. En port krävs inte men kommer att hjälpa. Hamnen bör sträcka ungefär 3/4 av djupet av lådan. Hålet ska vara 3,5-4 inches bred vid diametern på porten. Standard plaströr kan användas för att skapa porten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82046.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.