Hur lägger jag till en eftermarknad huvudenhet till en fabrik Honda Pilot RES?

Honda Pilot bak entertainment system (RES) är praktiskt när man tar långa resor med unga passagerare. Videon komponenterna i systemet kan fungera medan stereo partiet är i behov av utbyte. Följ felsökning i din instruktionsbok för att fastställa orsaken till felet. Om du bestämmer att en ny huvudenhet är i ordning, kan du ha stereo däck ersätts av en professionell bilstereo tekniker, eller du kan byta ut den felaktiga däck för en ny enhet och anslut RES själv. Saker du behöver
10 mm hylsa och kör
Ratchet
Trim panel borttagningsverktyg
Honda fronten adapter
RCA adapter
Visa fler instruktioner
1

Höj huven på Pilot och koppla den negativa batterikabeln från batteriets minuspol. Lossa kabelns klämma med en 10 mm hylsa och spärrskaft. Lyft kabeln från batteriet och lägg den åt sidan under installationsprocessen.
2

Ta bort den tunna instrumentbrädan till höger om stereon montering med en kåpa borttagningsverktyg. Greppa den nedre kanten på instrumentpanelen och dra bort det från instrumentbrädan.
3

Ta bort de fyra bolt skruvarna som håller fast stereon på plats i dockan med en 10 mm hylsa och köra. Skjut stereo från dockningsstationen och koppla kabelanslutningar på baksidan av enheten.
4

Skjut Honda fronten adaptern i den tomma stereo montering dockan. Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av dockan som ska anslutas till den nya huvudenheten.
5

Anslut en RCA-adaptern till uttaget på baksidan av eftermarknaden huvudenheten. Plug Honda RES kablarna i adaptern. Anslut antennkabeln leder in i FM antennuttaget på baksidan av den nya huvudenheten. Skjut däck i fronten adaptern tills den sitter ordentligt. Framsidan av huvudenheten ska vara i nivå med trim fronten adaptern när ordentligt.
6

Skruva in bulten skruvarna i hörnen av den stereo fästet med 10 mm hylsa och kör.
7

tillbaka viktigaste instrumentbrädan runt stereon montering och tryck mot den för att knäppa den på plats på instrumentbrädan. Återgå sidopanelen och tryck den på plats.
8

Återkoppla Pilot negativa klämma batterikabeln över den negativa batteripolen. Dra kabelns klämma på terminalen bly med 10 mm hylsa och spärrskaft. Stäng Hondas huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81721.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.