Hur man installerar en stereo i en Dodge Dakota bil

Dodge Dakota ägare kommer så småningom hitta behovet av att byta ut sin lastbil system lager stereo med en eftermarknad enhet. Den fabriksinstallerade AM /FM stereo kan tas bort med en bilstereo novis i väl under 30 minuter. Köpa ledningar och stereo docka adaptrar för att passa den nya enheten i Dakota stereo montering dockan. Total tid för borttagning och installation bör vara under en timme för även de mest oerfarna ägare. Saker du behöver
Wrench
Torx-15 uttag och kör
kryssmejsel
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner

1

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriets minuspol med den 10-mm skiftnyckel
2

bort de åtta Torx-15 skruvarna från Dakota instrumentbräda,. fyra vid hörnen av instrumentpanelen på vänster sida om ratten, resten omger stereon och kontroller klimat.
3

Ta bort de två skruvarna i de nedre hörnen på nedre instrumentpanelen på förarsidan lastbilen med en Phillips-skruvmejsel. Ta bort panelen och ta bort de två skruvarna bakom den med skruvmejseln.
4

Ta huvudsakliga instrumentpanelen panelen över stereon och styr klimatet och dra bort det från instrumentbrädan. Arbeta dina händer runt omkretsen av panelen tills panelen tas bort från instrumentbrädan och stereon fästet avslöjas. Ställ panelen åt sidan.
5

Ta bort de två 10-mm skruvbultar på sidorna av stereon med uttaget och kör. Skjut stereo från dockningsstationen och koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av enheten.
6

Anslut plast stereo ledningar bindemedel i kabelnätet adaptern leder. Skjut stereo fronten adaptern i fästet dockan i instrumentpanelen. Anslut kabelstammen adaptern leder till uttagen på baksidan av den nya stereon. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på baksidan av eftermarknaden stereo däck. Skjut in enheten i fronten adaptern tills den låses på plats.
7

Placera viktigaste instrumentpanelen på plats på instrumentbrädan. Sätt tillbaka de fyra skruvarna på vänster sida om ratten och runt stereon och styr klimatet med Torx-15 nyckel. Skruva i de två skruvarna under ratten och ersätta den nedre instrumentpanelen. Sätt tillbaka de två skruvarna i de nedre hörnen av panelen med skruvmejseln. Återgå till Dakota batteri.
8

Byt batteri kabeln till den negativa batteripolen. Dra kabeln till batteriet med skiftnyckel. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82054.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.