Mercedes-Benz Radio Installationsinstruktioner

Mercedes-Benz ägare som vill byta ut sina andelar factory stereo behöver först ta bort de enheter stock huvudet från sina fordon stereo montering bryggor. Mercedes instrumentpanelen dockan kommer i två separata konstruktioner. Den metod för att avlägsna den ursprungliga stereo är olika för var och en av dem. En design använder extraktion verktyg (två tunna nycklar som glider i öppningar på vardera sidan av stereo). Efter knapparna är helt insatt inuti huvudenheten, de används för att dra stereo från instrumentbrädan. Den andra stilen av instrumentbrädan docka är svårare att ta bort, men en bilstereo nybörjare kan göra det på under en timme. Saker du behöver
Skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
Tunn duk
Phillips skruvmejsel
Installation krage
Flathead skruvmejsel
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Använd en skiftnyckel för att koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet, för att undvika kortslutning i elsystemet under installationen. Flytta till fordonets insida.
2

Öppna askkoppen. Ta bort de två skruvarna inuti askkoppen fack med en Phillips skruvmejsel. Skjut hela askkoppen församling från bilens instrumentbräda. Askkoppen kommer att anslutas till cigarettändaren genom elektriska ledningar. Låt den hänga av ledningar.
3

Bänd panelen från instrumentbrädan (ovanför och nedanför stereo) med en kåpa borttagningsverktyg. Vira en tunn duk runt verktygets bladet att skydda kåpa finish. Ta bort de två panelerna och ställ dem åt sidan. Ta bort de två skruvarna ovanför stereoanläggning och de två skruvarna under enheten med en skruvmejsel. Skjut stereo från instrumentbrädan.
4

Koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av stereoanläggning. Skjut eftermarknaden adapter stereo fronten till stereon dockan. Anslut stereo ledningar kontakterna till kabelnätet adaptern. Anslut kabelstammen adaptern leder in i uttagen på baksidan av eftermarknaden stereo. För in antennkabeln bly i AM /FM antenningång på baksidan av den nya stereon däck.
5

Skjut eftermarknaden installation kragen i det tomma stereo docka. Mata stereo ledningar (nu anslutna till kabelnätet adaptern) och antenn kabeln genom kragen. Vik flikarna inuti kragen utåt med en skruvmejsel för att fästa den inuti Mercedes stereo docka.
6

Anslut kabelnätet adaptern leder till motsvarande uttag på baksidan av den nya stereon. För in antennkabeln leder in i FM-antenn uttaget på baksidan av den nya stereon. Skjut stereo i installationen kragen tills den låses på plats.
7

Byt panelerna ovanför och nedanför stereo docka. Tryck mot panelerna för att säkra dem på instrumentbrädan. Skjut askkopp i spåret längst ner på instrumentbrädan. Sätt tillbaka de två skruvarna bredvid askkoppen och stänga den. Återgå till Mercedes 'batteri.
8

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka på batteripolen. Dra åt skruven på klämman med en skiftnyckel. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82053.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.