Hur man installerar 2007 Chrysler Sebring Speakers

Den 2007 Chrysler Sebring är utrustad med två par högtalare, en i fronten och en annan i den bakre däcket. Installera högtalarna görs vanligen för en av två skäl - antingen en original högtalare har skadats, eller om ägaren vill uppgradera fabriksinstallerade högtalare med en ny uppsättning av högre prestanda eftermarknaden typer. För att installera högtalare, behöver du några handverktyg för att ta bort invändiga karossdelar och trimma. Saker du behöver
Panel Tool Review Torx T-20 förare
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Front Door Speakers
1

bort den trekantiga segel panelen i övre framkanten av förarsidans dörr panel med en panel verktyg. Panel verktyg finns tillgängliga på de flesta bildelar butiker.
2

Bänd upp den rektangulära skruva locket på förarsidans dörr utlösningstrim. Ta bort Torx T-20 skruv bakifrån den med en Torx T-20 förare. Bänd upp den rektangulära skruva locket på förarsidans dörr handtag och ta bort de två Torx T-20 skruvar bakifrån den med Torx T-20 förare.
3

Använd panelen verktyget bända ut botten och sidorna av dörrpanelen. Lyft luckan utanför dörren.
4

Ta bort de fyra Torx T-20 skruvar från omkretsen på högtalaren med Torx T-20 förare. Dra ut högtalaren och koppla bort kablaget på baksidan av det.
5

Anslut den nya högtalaren i ledningsnätet och testa högtalaren. Montera högtalaren i dörröppningen med Torx-skruvar sedan tillbaka luckan. Ta passagerarens högtalare sidoluckan enligt den metod som för förarsidan.
Akterdäck Högtalare
6

Fäll ned de båda bakre ryggstöden. Bänd ut de två runda klämmorna från framkanten av den bakre däck panelen med panelen verktyget.
7

Reach under akterdäck panelen och skjut upp i mitten. Skjut panelen mot framsidan av bilen för att exponera högtalarna i bakre däck.
8

Ta bort de fyra Phillips skruvar från omkretsen av varje högtalare med en Phillips skruvmejsel. Dra ut högtalarna och koppla kabelnät på baksidan av varje högtalare.
9

Anslut de nya högtalarna i kabelnät och testa deras funktion. Montera högtalarna på akterdäck öppningarna med Phillips skruvar tillbaka den bakre däcket panelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82059.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.