Hur man installerar en Toyota Radio

Installation av en eftermarknad stereo till Toyota kan utföras på två olika sätt. Du kan välja en eftermarknad stereo som passar i instrumentbrädan för Toyota och är kompatibel med Toyotas stereo ledningar. Ett annat alternativ är att inkludera en adapter kablage och en frontplatta adapter för att montera stereon i din Toyotas stereo montering dockan. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Kabelstam adapter
Faceplate adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från Toyota batteri med 10 mm nyckel. Lossa bulten på den negativa batterikabeln s klämman och ta bort klämman från den negativa inlägg. Placera kabeln från batteriet tills installationen är klar.
2

Anslut ledningarna fabriken stereo till ett kabelnät adapter. Adaptern kommer vara tydligt märkt med förkortningar eller färgkoder för att visa var lämpliga anslutningar ska göras.
3

Installera en frontplatta adapter i vakanta stereo montering dockan. Mata stereo kablage med ledningsnätet adapter fäst igenom till framsidan av fronten adaptern.
4

Anslut adaptern ledningsnätet leder till eftermarknaden stereo. De två plast tråd bindemedel av kabelnätet adaptern kommer att ansluta till motsvarande uttag på den bakre högra sidan av den nya stereo. Anslut antennkabeln till uttaget på vänster baksida av stereon. Skjut eftermarknaden stereo i öppningen från fronten adaptern.
5

Byt kåpa som omger stereon montering dockan och klimat kontrollknapparna. Justera panelen till instrumentbrädan och tryck fast det ordentligt.
6

Placera den negativa batterikabeln klämma runt negativa batterikabeln inlägget. Dra åt klämman till posten med 10 mm nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81078.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.