Hur integrera din iPod till bilens stereo

IPod har blivit en go-någonstans, måste-ha-enhet - och det inkluderar bilen. Installera en iPod till en bilstereo kan vara enkelt eller komplicerat, beroende på vilket system du har för närvarande. Det finns många metoder för att få din iPod ansluten, och att veta om varje kan hjälpa dig att bestämma hur du vill få din iPod sprängning i din ride. Instruktioner
1

Installera en FM-sändare för en snabb och enkel anslutning. Fäst FM-sändaren till hörlursuttaget på iPod och ställa in stereon på förutbestämd kanal. Denna metod inte ger bra ljud men enkelheten gör det lockande för många.
2

Anslut direkt till de extra portarna på baksidan av den befintliga huvudenhet med en RCA-adapter. Kör kabeln från baksidan av stereon till en plats där du montera iPod och njut av en statisk-fri anslutning utan att spendera en massa pengar. Addera 3

Forskning huvudenheten du har och köpa en iPod-docka som är kompatibel. Många tillverkare tillhandahåller nu en iPod-docka som gör att du kan styra din iPod med huvudenhetens gränssnitt. Visar låtnamn och navigera musikfiler på iPod är vanliga inslag i tillägg lösningar.
4

Överväga att köpa en fjärrkontroll expansion för din iPod för att hjälpa dig att kontrollera enheten och förblir säker under körning . Heads up display kan visa spår och titel, medan mer avancerade huvudenheter kan integreras med bilens reglagen på ratten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80443.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.