Hur man bygger en Wedge Sub Box

Under rutorna kan göras i någon anpassad storlek så länge som volymen av lådan är korrekt. Tillverkaren av högtalare du använder kommer att ge den rekommenderade volymen beroende på storleken på högtalaren. Ju större högtalaren, den större lådan måste vara. Det enklaste att arbeta med och vanligaste typen av trä som används för att bygga sub lådor är medium density fiber (MDF) ombord. Detta är en billig trä som är mycket kompakt och lätt vikt, och kan hittas på din lokala hem förbättring butik, tillsammans med alla de andra förnödenheter som behövs för att bygga en kil låda. Saker du behöver
Subwoofer Sida 3/4 tum medium density fiberboard
4 fot nivå
Pencil
Compass
Sticksåg
Electric drill
1 Inch hålsåg borr
Slide klämmor
Monteringslim
Phillips huvud borr
2 tums eller skruvar
Visa fler instruktioner
1

Läs manualen som kommer med subwoofer och bestämma storleken på rutan du behöver.
2

Mark ut väggarna i kilen rutan på MDF med en fyra-fots nivå och penna. En kil låda är i grunden en rektangulär låda men med toppen av lådan halva bredden av botten. Detta tillåter den främre plattan hos rutan för att sitta i en vinkel som kommer att peka högtalarnas uppåt. Markera toppen och botten av lådan först, vilket gör den övre halvan bredden på botten.
3

Markera sidorna av lådan genom att rita en rektangel som är höjden du vill ha den box för att vara med bredden på undersidan av lådan. Mät bredden på toppen av din box, den minsta sidan, och göra ett märke på toppen av din rektangel till denna mätning. Anslut detta varumärke med det motsatta nedre hörnet av rektangeln för att erhålla vinkeln för framsidan av din box. Rita den andra sidan till de exakta måtten.
4

Markera framsidan och baksidan av lådan enligt de mätningar av de befintliga sidorna. Markera en rektangel i mitten av den baksida som är av samma storlek som den terminala koppen. Terminalen kopp är vad högtalarkablarna ska ansluta till. Skär alla sidor ur MDF med en sticksåg.
5

Hitta mitt på framsidan av boxen och, med hjälp av en kompass, rita en cirkel som är storleken på sub woofer . Borra ett hål i mitten av cirkeln med hjälp av en en-tums hålsåg borr på en borrmaskin. Också, för att borra centrum av terminalen koppen hålet med hålsåg. Sätt sticksåg i hålet och klipp ut cirkeln och skär ut hålet terminalen koppen.
6

börja sätta i rutan tillsammans med att lägga i botten av lådan platt på marken. Sätt en sträng av konstruktionsbindemedel på de två sidokanterna av undersidan. Placera sidorna på plats och klämma sidorna till botten med två bildspel klämmor. Limma ovansidan på plats och låt limmet inrättas. Kör pärlor av lim längs de återstående kanterna, och satte fram-och baksidan på plats. Spänn de två sidorna på plats med bildspel klämmor.
7

Skruva lådan tillsammans genom att sätta två-tums eller skruvar varje sex inches på alla sömmar. Låt limmet helt hårdna.
8

Sätt terminalen koppen på plats och dra åt skruvarna med borrmaskin med en Phillips huvud lite. Placera högtalaren på plats och fäst den med skruvarna som följde med det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81048.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.