Hur man installerar en Amp Fan i en bil

Stora ampere, stora högtalare och tung bas är alla kännetecken på en blomstrande systemet. Dessa system använder olika talare typer, men de subwoofers brukar använda mest makt. Levererar den mängd ström som behövs av subwoofers kan sätta en enorm belastning på förstärkaren. Detta bringar förstärkaren temperaturen att stiga. De flesta entusiaster lägger kylfläktar för att sänka den operativa temperaturen av amp. Detta bidrar till att öka tillförlitligheten i förstärkaren. Saker du behöver
Kabelskalare
Trådklipp
Drill
Visa fler instruktioner
1

Bestäm var fläkten går. Vissa människor fäster fläkten till förstärkaren själv. Detta är bra för system med en eller två ampere. Andra lägger stora fläktar som skapar ett luftflöde runt förstärkaren över ett större område. Denna inställning är bäst för system med flera förstärkare.
2

Fäst fläkten till förstärkaren med hjälp av klämmorna. Många tillverkare tillverkar sina fans att fästa till förstärkaren. Om fläkten inte kommer att knytas till förstärkaren, skall detta monteras i ena änden av förstärkarna så att fläkten suger eller blåser luft längs kyldonen på förstärkaren. Om förstärkaren är monterad på baksidan av en låda, då fläkten ska monteras på baksidan av denna låda också.
3

Anslut den svarta kabeln från fläkten till en nära marken källa, vanligtvis korgramen. Det finns flera alternativ när du ansluter den positiva sidan av fläkten. Ett alternativ är att ansluta den positiva sidan av fläkten till den avlägsna terminalen på förstärkaren. Detta kommer att slå på fläkten när förstärkaren är påslagen. Ett annat alternativ är att ansluta den positiva sidan av fläkten till en terminal på en termobrytare och anslut den andra sidan av omkopplaren till den avlägsna terminalen i amp. Denna inställning kommer att vända på fläkten om förstärkaren når en viss temperatur.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81574.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.