Hur får man en hög-Performance System Bilstereo

Att köpa en bil ljudsystem kan vara mer komplicerat än att köpa bilen. Audio komponenter kommer med sin egen uppsättning av tekniska specifikationer, som kan vara obegripligt om du inte är en elektroingenjör. Hitta en säljare som kommer att hjälpa dig att skära igenom marknadsföring prat och utvärdera vad som verkligen är viktigt för dig. Instruktioner
1

Conduct tillräckligt med forskning så att du är förtrogen med den grundläggande terminologin i ljudanläggningar. Ljud och bil tidningar, kunniga vänner och Internet är din bästa källorna.
2

Ställ en budget. Komplett system sträcker sig från $ 500 till flera tusen dollar, men du kan hitta alternativ inom alla plånböcker.
3

Bestäm vad hög prestanda betyder för dig. Om du gillar rock och rap, är maximal uteffekt viktigt. Om du gillar klassisk musik, vill du måttlig effekt och exceptionell ljudkvalitet.
4

Undvik att köpa ett system för en bit i taget. Varje komponent, oberoende av kvalitet, har sina egna ljudegenskaper. Om du köper allt separat, har du inte en chans att förhandsgranska hela systemet innan du äger den.
5

Förstå högtalare alternativ. De flesta högtalare är tvåvägs, med en låg-range högtalarelement (bas) och en hög-drivrutin (diskant). Tre-vägs högtalare har en drivrutin för mellanregister, vilket ger exakt ljudkvalitet. Små bilägare kan välja att montera enskilda förare, med diskanter på framsidan, och woofers och drivrutiner mellanregister i ryggen. Sådana system kräver en extern crossover enheten på att synkronisera de enskilda förare. En ljud-butiken kommer att känna högtalarnas begränsningar för ditt fordon.
6

Forskning huvudenheter, även kallade mottagare, som typiskt inkluderar en radio, en förstärkare och en cd eller bandspelare. Huvudenheter lista en siffra uteffekt i watt. Hitta en kunnig säljare villig att förklara den verkliga uteffekten. Högre kvalitet enheter har oftast mer makt. Räkna med att betala $ 200 och uppåt.
7

Kontrollera utgångar, pluggar som möjliggör ytterligare komponenter på huvudenheten. Om du planerar att installera en equalizer (för förbättrad ljudinställning) och en extra förstärkare (för mer volym), vara säker nog lågnivåutgångar existerar. Om du ansluter huvudenheten befintliga komponenter, vara säker på lågnivåutgångar är kompatibla.
8

Kontrollera att huvudenheten är kompatibel med satellitradio, MP3 och hem cd-skivor. Även om du inte använder dem nu, kanske du i framtiden.
9

Välj högtalare och en huvudenhet som är kompatibla i termer av makt. Använd inte högtalarna med lägre effekt än huvudenheten. I själva verket är det en bra idé att få högtalare med en något större betyg, gör det möjligt att lägga till en förstärkare senare. Räkna med att betala $ 200 eller mer för högkvalitativa högtalare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80385.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.