Hur man installerar en radio i ett Altima 98

Den 1998 Nissan Altima kommer med en stereoanläggning som har en AM /FM-radio och inbyggd CD-spelare. Altima ägare som väljer att byta ut sin bilens däck stock stereo kan välja från ett brett utbud av eftermarknaden stereo enheter från en mängd tillverkare bilstereo. När den nya stereoanläggning väljs, kan du ta bilen till en professionell bilstereo tekniker för installation.To undvika kostnaderna för arbetskraft, köpa de nödvändiga adaptrar och installera den nya stereon själv. Saker du behöver
Skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
kryssmejsel
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft Nissans huven och koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet. Lyft kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till Altima kabinen.
2

Bänd trim panelen som omger växelspaken bort från mittkonsolen med ett trim panel borttagningsverktyg. Ta bort de två skruvarna i panelen med en Phillips-skruvmejsel.
3

Dra askkoppen helt från instrumentbrädan. Ta bort de två skruvarna på baksidan av askkoppen facket med skruvmejseln.
4

Ta kåpa som omger stereon och klimatet kontrollerna på instrumentbrädan och dra bort det från instrumentbrädan för hand. Ställ panelen åt sidan. Ta bort de fyra skruvarna i hörnen av den stereo fästet med skruvmejseln. Skjut stereo från Altimas stereo docka och koppla loss kablar och antenn kabeln från baksidan av enheten.
5

Sätt fronten adaptern i stereo docka medan utfodring stereo kablage och antenn kabeln genom adapterns baksida. Anslut stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder.
6

in adaptern kablage bly kontakterna i uttagen på baksidan av stereon. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på baksidan av eftermarknaden stereo. Skjut stereo i fronten adaptern tills den snäpper på plats.
7

Placera viktigaste frontpanel tillbaka över stereon konsolen och kontroller klimat. Tryck fast panelen mot instrumentbrädan. Sätt tillbaka de två skruvarna i nederkant av panelen. Sätt tillbaka de två skruvarna i askkoppen facket och byt ut askkoppen. Placera kåpa tillbaka runt växelspaken och tryck fast runt det för att knäppa den på plats. Flytta till Nissans motorrummet.
8

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka runt Altimas batteripolen. Använd skiftnyckel för att dra åt kabelns bulten. Stäng Nissans huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82052.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.