Hur man installerar en Subaru Forester Subwoofer

De panelhögtalarna som kommer installerade i Subaru Forester är inte tillräckliga för att tolka de lägsta tonerna i musiken. Så om du vill ha en full-klingande stereo, måste du lägga till en subwoofer. Även eftermarknaden högtalare ger mindre än stellar basåtergivning när målet är att skapa ett verkligt tjusigt stereo. Du kan lägga till en subwoofer, vilket eliminerar behovet av att installera en eftermarknad förstärkare. Saker du behöver
kryssmejsel
förstärkare kabelsats
Kabelstam adapter
Drill
gummigenomföringarna
Högtalarkabel
Trim panel
borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

bort den negativa batterikabeln från Subaru batteriet med en Phillips-skruvmejsel.
2

Anslut klämman från förstärkaren kabelsats till den positiva ledningen av batteriet.
3

Borra ett hål i brandväggen från motorrummet till den inre Fordonets hytt. En idealisk plats skulle vara direkt bakom batteriet. Placera en gummigenomföring i den nya öppningen.
4

Mata nätkabeln ansluten till ringen terminalen genom brandväggen till fordonets insida.
5

bort de paneler som håller mattan på golvet i Forester med en kåpa remover. Placera nätkabeln under mattan, nära dörrarna på fordonet, till det bakre lastutrymmet av Subaru. Byt ut beklädnaden för hand. Panelen kommer att gå tillbaka på plats med jämnt tryck längs panelen.
6

Reach under den bakre läppen av växelspaken facket. Du kan känna en kant genom reglage påsen. Dra uppåt för att ta bort panelen mittkonsolen.
7

Dra trim panelen som omger stereon i botten och arbeta händerna runt omkretsen tills panelen tas bort från instrumentbrädan. Koppla ledningarna till rattarna klimatkontroll genom att dra dem från baksidan av panelen.
8

Ta bort de fyra skruvarna i hörnen av den stereo fäste med en Phillips-skruvmejsel. Dra stereo från dock tillräckligt långt för att nå ledningarna ansluten till den bakre för radion.
9

Dra ledningarna från den bakre delen av stereo. Det kommer att finnas enstaka kablar för antennen och strömförsörjningen. Högtalarkablarna ansluts i en bunt grupperade efter en plast tråd bindemedel. Dra högtalarkablarna av bindemedlet, inte ledningarna själva.
10

Anslut ledningarna från fordonet till ett kabelnät adapter. Anslut adaptern leder till stereon. Detta kommer att ge en vanlig plattform för anslutning av komponenter till stereon.
11

Anslut signalkabeln och sätt på bly från förstärkaren kabelsats till kabelnätet adaptern. Mata amp kablar kabelsats genom baksidan av stereon dockan och ner till golvet på passagerarsidan mul-väl.
12

tillbaka stereon i fästet. Sätt tillbaka de fyra omkrets skruvarna med skruvmejseln. Återanslut klimatet ledningar vredet på baksidan av panelen. Byt ut beklädnaden för hand, det snäpper på plats med tryck runt kanterna
13

Byt panelen mittkonsolen.. Passa in den främre kanten av panelen mot botten av den kåpa som omger stereo. Tryck fast panelen på plats med jämnt tryck på båda sidor, från framsidan till baksidan av panelen. Det kommer att snäppa på plats.
14

Förlägg signalkabeln och sätt på bly till det bakre lastutrymmet på fordonet. Lägg kablarna under mattan på passagerarsidan av Forester. Använd kåpa verktyget på panelerna på höger sida av fordonet för att lyfta mattor. Byt panelerna, säkra mattan, när ledningarna dras.
15

Placera subwoofer i bakre lastutrymmet av Forester, bakom baksätena. Anslut signalkabeln, turn-on bly och strömkabeln till sub.
16

Anslut jordkabeln (amp kabelsats) från subwoofern till någon skruv i det bakre lastutrymmet direkt anslutning till ramen hos Forester. Du kan behöva lyfta mattan i det bakre lastutrymmet för att hitta en passande skruv för jordning.
17

Placera den negativa klämman batterikabeln runt den negativa batterikabeln. Dra åt klämman med en Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80898.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.